ALENETID: Laura Mazza tok en selfie etter å ha latt Sofia og Luca få leke alene.
ALENETID: Laura Mazza tok en selfie etter å ha latt Sofia og Luca få leke alene. Foto: Mum On the Run

Småbarnsmoren skulle bare ta en rask dusj – det angrer hun bittert på nå

Laura Mazza (37) snudde ryggen til barna i et par minutter for å ta seg en etterlengtet dusj. Da hun var ferdig, ventet et grusomt syn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den australske bloggeren og tobarnsmoren Laura Mazza (37) har sjeldent tid til en lang dusj, og hun har i hvert fall sjeldent tid til en dusj helt alene.

Nylig var Mazza desperat etter å ikke ha dusjet på flere dager, og hun snudde derfor ryggen til barna Luca og Sofia i et par minutter.

Det førte til det hun nå beskriver som «et skred av bæsj», skriver Mirror.

«Stort sett er det umulig å få noen form for alenetid når man har små barn. Er man modig og hopper ut i det, så kan man raskt bli straffet», skriver hun på Facebook-siden sin, «Mum On the Run».

Videre forteller hun at hun bare skulle ta en kjapp dusj og sminke seg litt, men det skulle vise seg å koste henne dyrt.

Nå har historien om hva som skjedde da hun var i dusjen blitt 'liket' nærmere 2000 ganger på Facebook.

Angstfulle, absurde tanker

«Jeg tenkte at jeg skulle se bra ut i dag, og ta en dusj og ta på sminke uten å lure på hva barna fant på. De angstfulle, absurde tankene gikk gjennom hodet mitt. Jeg forestilte meg at politiet banket på døra og hadde funnet barna nakne nede i sjøen. Men jeg slo det fra meg. Jeg måtte ha en dusj og fjerne stanken fra bæsjebleier fra kroppen», fortsetter hun.

IKKE SJOKOLADESAUS: Slik så én av Lauras vegger ut etter seansen. Foto: Mum On the Run
IKKE SJOKOLADESAUS: Slik så én av Lauras vegger ut etter seansen. Foto: Mum On the Run

Da Laura var ferdig i dusjen, kjente hun fortsatt bæsjelukta i rommet.

Hun hørte også kniselyder utenfor døra.

«Jeg ser begge barna sitte på kne og le av noe som de smører ut over hverandres kropper. Åh, Gud, la det være sjokoladesaus», skriver hun, og forteller at hun utmerket godt visste hva barna egentlig smurte hverandre inn i.

En skitten bleie som lå på gulvet kunne bekrefte at hun hadde helt rett.

«Ikke bare hvilken som helst bleie. En bleie fylt av mareritt, mais og blåbær. Det var som en hel lavine av bæsj. Sofia hadde kastet bleien og dekorert hele huset med sitt skammelige avfall, og hun var stolt av det, sammen med broren, som var en ivrig medsammensvoren», skriver hun.

Vaskemidler og eksorsisme

Det var bare én ting å gjøre: Å finne frem såpe og vann, og vaske bort bæsjen som var smurt på alt fra gulv til vegger og gelendre. Flere steder fant hun håndavtrykk på flekkene.

«50 ganger kastet jeg opp litt i munnen, og etter vaskemidler og en eksorsisme, lignet huset på seg selv igjen», skriver hun.

Og:

«Det er derfor jeg ikke bruker tid på meg selv. Når jeg gjør det, ender jeg med hendene fulle av bæsj. Nå har jeg lært leksen min», avslutter hun.