Brutal voldtekt ryster india:

Kvinne gjengvoldtatt og forlatt for å dø

En kvinne i Vest-Bengal i India ble voldatt av flere menn med en jernstang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen kjemper nå for sitt liv på sykehus, skriver Hindustan Times og en rekke indiske medier.

Ifølge rapporter ble kvinnen angrepet på vei hjem fra et marked i Dinajpur i Vest-Bengal. Hun ble så voldtatt av flere menn, som skal ha stukket en jernstang inn i kvinnens kjønnsorgan.

Kvinnen hadde store skader da mennene forlot henne liggende under en bro. Først rundt atten timer senere ble hun funnet av en tilfeldig forbipasserende.

To arrestert

Hendelsen skjedde lørdag kveld, mens kvinnen ble funnet søndag ettermiddag.

– Jeg så henne ligge bevisstløs. Jeg tok vann i fjeset hennes slik at hun våknet. Da så jeg at tarmen stakk ut av hennes private deler, sier vitnet som fant kvinnen til politiet.

Lokalt politi opplyser at to menn har blitt arrestert etter hendelsen. En av de pågrepne ble identifisert av offeret selv.

Dansk kvinne ble voldtatt

Myndighetene i Vest-Bengal har uttalt at de skal ta vare på kvinnen i fremtiden. Allerede har kvinnen mottatt penger i erstatning fra staten.

Dette er ikke første gang rystende voldtekter er rapportert i India. I 2015 ble fem menn, to av dem tenåringer, pågrepet for voldtekt av en toåring.

I juni 2016 ble en dansk kvinne gruppevoldtatt mens hun var på ferie i landet, og fem menn ble dømt til fengsel. I september samme år svevde livet til en 11 måneder gammel baby mellom liv og død etter å ha blitt voldtatt av en 36 år gammel mann.