Jente (12) brutalt angrepet for en iphone

En mann er arrestert i Derby i England etter å ha stjålet mobilen til en 12 år gammel jente. Angrepet ble fanget på overvåkningskamera.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hendelsen der en 12 år gammel jente i Derby i England blir frastjålet mobilen ble fanget på video av overvåkningskamera.

På videoen kan man se en mann forsøke å røske til seg jentas mobil i 25 sekunder, mens jenta gjør motstand så godt hun klarer.

Se videoen av hendelsen i videovinduet øverst!

Jenta blir liggende igjen på bakken mens mannen løper av gårde med mobilen.

Mannen som stod bak det voldsomme tyveriet er nå arrestert, skriver BBC.

Ba om hjelp fra publikum

Ifølge politiet i Derbyshire var jenta rystet etter tyveriet, som nærmest utviklet seg til en slåsskamp mellom de to involverte.

Mannen som er arrestert for å ha stjålet jentas telefon er 22 år gammel. Telefonen han stjal fra jenta var en Iphone 6s.

Som man kan se i videoen ble det etterlyst personer som kunne hjelpe politiet med å finne ut hvem den skyldige var. Politiet fikk tips fra publikum, og en mann er nå altså pågrepet.

Tilbud til offeret

Jenta har fått tilbud fra politiet om en ny mobil, og en person har tilbudt henne treningstimer i kampsport.

En dame ved navn Paula Wright har samlet mer enn 14.000 kroner til offeret.

– Det er bra at hun ikke fikk noen fysiske skader etter det som skjedde, men de mentale problemene vil være med henne lenge, sier Wright.

Det har også kommet inn andre generøse tilbud til jenta i etterkant av tyveriet.

– Vi skal snakke med familien for å gjøre dem oppmerksomme på disse tilbudene, slik at de kan avgjøre hva de skal gjøre, sier talsperson i Derbyshire-politiet, Paul Cannon.