Harmeet Singh er klar for Sarpsborg 08.
Harmeet Singh er klar for Sarpsborg 08. Foto: Sarpsborg 08

Harmeet Singh klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 styrker midtbanen med vinterens tolvte signering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubben melder at de har signert Harmeet Singh på en kontrakt som varer frem til august 2019.

– Jeg har snakket mye med Geir Bakke og ser at det er en fin utfordring å komme hit. Jeg er en spiller som gir alt og som liker å ha ballen, sier 27-åringen i en pressemelding.

– I tillegg til å være en arbeidshest, har Singh en ro og overblikk i spillet sitt jeg tror vi kommer til å nyte godt av, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Singh slo igjennom i VIF før han imponerte for Molde i 2014 etter et opphold i Feyenoord.

I mars i fjor gikk han til polske Wisla Plock etter sin andre periode i Molde. Der ble kontrakten kansellert etter et par måneder. I juli gikk turen til svenske Kalmar, men spilletiden ble begrenset.

Sarpsborg ble nummer tre i Eliteserien i fjor. De har solgt supertalentet Krepin Diatta (Club Brugge) og stopper Sigurd Rosted (Gent), samt kvittet seg med fem andre. For å erstatte dem har sarpingene handlet inn hele tolv spillere:

Nikola Tkalcic (IFK Norrköping), Aslak Falch (IFK Norrköping), Usman Mohammed (Uniao Madeira), Gaute Vetti (Nest-Sotra), Mikkel Agger (Thisted), Bjørn Inge Utvik (Sogndal), Orri Omarsson (Valur), Ronnie Schwartz (Waasland-Beveren), Alexander Ruud Tveter (Halmstad), Kristoffer Larsen (Lyngby), Joonas Tamm (FC Flora Tallinn, lån ut sesongen), Harmeet Singh (Kalmar FF).

Sarpsborg 08 starter årets sesong hjemme mot Rosenborg søndag 11. mars kl. 20.