Agüero slipper straff av FA – klubbene siktet

Sergio Agüero hevder han ble spyttet på og hetset av Wigan-supporter.

Se sammendrag av Citys sjokkexit i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Da Wigan sensasjonelt slo ut Manchester City av FA-cupen, stormet League One-lagets tilskuere banen. TV-bildene fanget Sergio Agüero slå mot en av supporterne.

Politiet etterforsker hendelsen, ble det meldt tirsdag formiddag, men Det engelske fotballforbundet (FA) kommer ikke til å følge opp, skriver The Mirror. De har også informert City om avgjørelsen.

Forbundet har imidlertid siktet både Wigan og Manchester City for ikke å kontrollere spillerne. Klubbene har frem til fredag å svare for seg.

Ifølge Sky Sports News vurderer nå Manchester City å gå rettens vei etter at Agüero hevder han ble hetset og spyttet på av en Wigan-supporter etter kampen.

Manchester City undersøker nå om klubben og Agüero har en sak.

Wigans styreformann David Sharpe sier at klubben jobber sammen med FA og politiet for å få klarhet i nøyaktig hva som skjedde da banen ble stormet.

– Vi vil se på hvem som er ansvarlig for dette, og vil handle hvis vi trenger det, sier Sharpe til BBC.

Kampen tok fyr da Fabian Delph fikk direkte rødt kort på overtid. Pep Guardiola var tydelig svært misfornøyd med avgjørelsen, og City-manageren havnet i klammeri med både dømmere og Wigan-sjef Paul Cook.

Tolv minutter før full tid satte Will Grigg inn kampens eneste mål, men City maktet ikke å svare og røk ut av FA-cupen.