REALITY-STJERNE: Frank Løke deltok i den andre sesongen av Farmen kjendis. Han endte til slutt på en fjerdeplass. Foto: Alex Iversen/TV 2
REALITY-STJERNE: Frank Løke deltok i den andre sesongen av Farmen kjendis. Han endte til slutt på en fjerdeplass. Foto: Alex Iversen/TV 2

Brudd mellom «Farmen»-Frank og kona etter 15 år

Frank Løke (38) bekrefter til Se og Hør at forholdet til han og kona Anette er over etter 15 år sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke skrev Se og Hør at Frank Løke (38) og kona Anette (32) hadde problemer på hjemmebanen. Bladet skrev at kona hadde flyttet ut fra Løkes familiegård i Stokke utenfor Tønsberg.

Nå bekrefter Farmen kjendis-deltakeren at forholdet er over.

– Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, sier Løke til Se og Hør.

TV 2 har vært i kontakt med Løke, som bekrefter at de to har gått fra hverandre. Utover det ønsker han ikke kommentere saken.

Foreldre

Løke og kona har vært sammen i 15 år, og de er foreldre til to døtre.

Paret møtte hverandre gjennom håndballmiljøet i Sandefjord da de var ungdom. De har tidligere bodd i utlandet, hvor Løke spilte håndball, men i 2015 flyttet familien hjem til Norge igjen.

Løke har tidligere uttalt til God kveld Norge at han ønsker å være et godt forbilde for sine to døtre på elleve og tre år, og han vil gjerne at de skal følge i hans fotspor.

– Det er viktig for meg at de er aktive, men jeg har ikke lyst til å presse dem heller. Det kan gå motsatt vei, har han sagt til God kveld Norge.

Omstridt Farmen-deltaker

Løke fikk mye oppmerksomhet rundt sin deltagelse i Farmen kjendis tidligere i år. Den frittalende idrettsstjernen havnet i klinsj med flere av deltagerne. Han og Erlend Elias Bragstad (35) kranglet høylytt inne på gården, og det ble også konflikt med Maiken Wahlstrøm Nilssen (27).

Den tidligere håndballspilleren endte på en fjerdeplass i Farmen kjendis. Løke mente at en av deltakerne hadde jukset, slik at han ikke kom til finalen.