FORLENGET: Dag-Eilev Fagermo.
FORLENGET: Dag-Eilev Fagermo. Foto: Wold, Ole Martin

Fagermo forlenget med Odd: – Men jeg snuste på tilbud fra utlandet

Dag-Eilev Fagermo har forlenget kontrakten med Odd.

Det opplyste klubben på en pressekonferanse fredag.

Fagermo har forlenget kontrakten til å gjelde ut 2020-sesongen.

2018-sesongen blir Fagermos ellevte sesong som Odd-trener. Han har i løpet av sine år i Skien ledet klubben til to medaljer i serien, cupfinale og europacup tre år på rad.

– Selv om jeg har vært her lenge, så har jeg kommet med positive krav til klubben. Det handler om virkemidler som tilsier at vi skulle begeistre og gjøre det bra igjen, sa Fagermo på pressekonferansen som ble sendt direkte på klubbens Facebook-side.

Fikk innfridd kravene
Fagermo krevde blant annet en økt satsing på yngre talenter og en styrking av det sportslige apparatet i klubben.

– Nå har vi en sterk gruppe i stallen med talent. Unge spillere er veldig, veldig viktige for oss. Så ønsket jeg mer hjelp og mer kunnskap inn i teamet rundt. Det teamet jeg har fått nå er det beste jeg har hatt så lenge jeg har vært her, mente trenerveteranen.

51-åringen innrømmer at han snuste på tilbud fra utlandet før han forlenget med Odd.

– Jeg har aldri vært interessert i trene andre norske klubber. Jeg kikket litt på utlandet, men der var det ingenting som tilsa at jeg ville forlate Odd. Jeg er veldig glad i filosofien i klubben og gleder meg til å gå på jobb hver dag, påpekte han.

Får omtrent samme lønn
Fagermo får omtrent den samme lønnen i den nye kontrakten som han har hatt tidligere, altså rundt halvannen million kroner.

– Jeg er veldig fornøyd med den nye kontrakten, og betingelsene er ganske like som de var i den andre klubben, konkluderte Fagermo.

Dag-Eilev Fagermo kom til Odd fra jobben som Strømsgodset-trener tilbake i 2008.