KJÆRESTER: Pierre Louis er fotografert på et pressetreff i forbindelse med Paradise Hotel Sverige i august 2017, mens Isabel Raad er fotografert da hun sjekket inn på Paradise Hotel i 2015. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures og Rune Bendiksen/TV3
KJÆRESTER: Pierre Louis er fotografert på et pressetreff i forbindelse med Paradise Hotel Sverige i august 2017, mens Isabel Raad er fotografert da hun sjekket inn på Paradise Hotel i 2015. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures og Rune Bendiksen/TV3

Paradise Hotel-paret Isabel Raad og Pierre Louis er kjærester igjen

Paradise Hotel-paret, som gikk fra hverandre for ett år siden, har funnet tilbake til hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paradise Hotel-deltakerne Pierre Louis (23) og Isabel Raad (23) har tatt opp tråden og er igjen et par.

Det forteller de i en Youtube-video, som ble delt på Louis' kanal søndag.

– Vi vil dele med dere at vi er sammen igjen. Pierre er min kjæreste, sier Raad i videobloggen.

– Og Isabel er min kjæreste. Jeg elsker henne fortsatt, sier Louis.

Paret gjorde det slutt for omtrent ett år siden. Da hadde de vært sammen i ett og et halvt år.

To måneder

I videobloggen forteller de at de tok opp kontakten igjen i fjor sommer, og at de nå har vært kjærester i omtrent to måneder.

Paret har valgt å ikke dele nyheten med sine følgere på blogg og Yotube før nå, fordi de først ønsket å finne ut hva de selv føler, forteller de i videobloggen.

Samtidig avkrefter de at bruddet var et PR-stunt.

Raad, som har en av Norges mest leste blogger, har også delt Youtube-videoen på sin blogg.

Louis bekrefter til TV 2 at han og Raad har funnet tilbake til hverandre igjen.

– Vi har det helt supert, bedre enn noensinne faktisk. Det er fint å få dele nyheten med alle, samtidig som det har vært deilig å ikke ha et offentlig forhold. Vi trengte den tiden, skriver Louis i en epost til TV 2 fra Marbella, hvor han og Raad er på ferie.

Møttes på Paradise Hotel

I slutten av 2015 annonserte Isabel Raad og svenske Pierre Louis at de hadde funnet lykken sammen etter å ha møttes på innspillingen av realityprogrammet Paradise Hotel samme år.

Men paret fikk en røff start på forholdet.

Pierre ble nemlig først sammen med en annen Paradise Hotel-deltaker, Martine Sjøhaug, som han også vant reality-showet med.

Beskyldt for utroskap

Det hele utviklet seg til et offentlig trekantdrama, hvor Sjøhaug beskyldte Louis for utroskap med deres felles venninne og Paradise Hotel-kollega Raad. På sin egen blogg skrev Sjøhaug åpenhjertig om hvor såret hun var av dem.

– Instagram-kontoen min var oversvømt og bombadert. Det var ikke en eneste fin kommentar, sa Raad til God kveld Norge i 2016 om tiden etter avsløringen.

Men hetsen brakte Raad og Louis tettere sammen, og etter hvert ble de et par.

– Jeg er egentlig veldig glad for at det skjedde, siden det førte oss to sammen. Det ble noe godt i alt det vonde, har Raad tidligere uttalt.

Brudd

Louis og Raad var et par i omtrent ett og et halvt år, før det ble brudd i februar 2017.

Da annonserte Raad i et blogginnlegg at de hadde gått fra hverandre, men at de fortsatt var gode venner.

Paret var samboere i Oslo, men de flyttet fra hverandre etter bruddet.

Etter Paradise Hotel-deltakelsen fikk bloggen til Raad høye lesertall. Hun er nå blant landets fem mest leste bloggere, med over 25.000 daglige lesere, ifølge Blogglisten.

Vender tilbake til Paradise Hotel

Tidligere i år annonserte TV3 at både Raad og Louis vender tilbake til den tiende sesongen av Paradise Hotel, som startet innspillingen i Mexico i januar. I jubileumssesongen gjør flere gamle deltakere comeback.

Like før avreise ble derimot Louis innlagt på sykehus, etter at han kollapset på flyet. Senere ble det kjent at han ikke ville reise til Mexico og at han ikke kom til å bli med inn på Paradise Hotel, skrev Se og Hør.

Louis var også med i den svenske utgaven av Paradise Hotel i 2017.

.