Kvarg, kesam, rømme, crème fraiche – dette forskjellen

MATKONTROLLEN (TV 2): Syrnede melkeprodukter i beger er det mange av, men det er ikke alltid så lett å vite hva som brukes til hva. Matkontrollen har fått eksperthjelp til å rydde opp i jungelen av melkeprodukter.

Matkontrollen har undersøkt hva som egentlig er forskjellen på de ulike melkeproduktene. Foto: Hilde Ranheim
Matkontrollen har undersøkt hva som egentlig er forskjellen på de ulike melkeproduktene. Foto: Hilde Ranheim

Rømme, crème fraiche, kvarg, kesam, yoghurt, eller gresk yoghurt. Hva er forskjellen på alle disse melkeproduktene? Det har Matkontrollen undersøkt.SE HELE REPORTASJEN PÅ MATKONTROLLEN TORSDAG KL. 20Tidligere konserveringsmetodeJudith Narvhus er professor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås. Hun er ekspert på syrnede melkeprodukter.-