Kvarg, kesam, rømme, crème fraiche – dette forskjellen
MATKONTROLLEN (TV 2): Syrnede melkeprodukter i beger er det mange av, men det er ikke alltid så lett å vite hva som brukes til hva. Matkontrollen har fått eksperthjelp til å rydde opp i jungelen av melkeprodukter.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Rømme, crème fraiche, kvarg, kesam, yoghurt, eller gresk yoghurt. Hva er forskjellen på alle disse melkeproduktene? Det har Matkontrollen undersøkt.SE HELE REPORTASJEN PÅ MATKONTROLLEN TORSDAG KL. 20Tidligere konserveringsmetodeJudith Narvhus er professor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås. Hun er ekspert på syrnede melkeprodukter.-
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert