Seinfeld åpner for «Seinfeld»-retur

Jerry Seinfeld (63) er Netflix-aktuell, noe som tilsynelatende har gitt mersmak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1989 til 1998 herjet komiserien «Seinfeld» på TV-skjermer verden over. Den er blant verdens mest sette komedier, har vunnet utallige priser, og har stadig en trofast fansskare.

Denne uken gjestet Jerry Seinfeld «The Ellen Show», og på spørsmål fra Ellen Degeneres (60) om det er mulig at TV-serien «Seinfeld» kommer tilbake, svarte han før han ble avbrutt av publikum.

– Det er mulig.

Ønsket av folket

Mer fikk han ikke sagt før publikum tok fullstendig av, noe som tydelig viser at folket vil ha dem tilbake på TV-skjermen.

Den siste tiden har det nemlig blitt kjent at flere gamle klassikere kommer tilbake på TV-skjermen. Både «Roseanne» og «Murphy Brown» kommer tilbake, mens spekulasjonene har rast etter at det ble lagt ut en falsk «Venner for livet»-trailer som ble sett av millioner.

Seinfeld er for tiden aktuell på Netflix med serien «Comedian In Cars Getting Coffee», der han intervjuer kjente komikere mens de drikker kaffe og kjører bil. I denne serien har han selv uttalt at de sluttet med Seinfeld fordi de ikke ville gjennomføre Kramers 50-årslag.

Livet i 60-årene

Seinfeld har rukket å bli 63 år gammel. Til Ellen, som nylig fylte 60 år, forteller han at livet er en fest i 60-årene.

– Jeg føler meg fantastisk. Når man er i 60-årene har man rettigheter man ikke har når man er yngre. Som når noen spør om jeg kan gjøre noe. Da svarer jeg bare «nei». Jeg trenger ingen grunn, ingen unnskyldning og ingen forklaring, forteller Seinfeld.