– Han er ikke lenger i skyggen av Coutinho

Jürgen Klopp mener flere nå ser hva Roberto Firmino er god for.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan Liverpool beseiret Southampton 2-0 søndag i videovinduet!

Roberto Firmino har måttet tåle kritikk for manglende scoringer, men brasilianeren scoret sitt tjuende mål for Liverpool denne sesongen da han satte inn den første scoringen i seieren over Southampton.

– Jeg har så høye tanker om den spilleren. Han er så fotballintelligent, sa TV 2s ekspert Simen Stamsø Møller.

Liverpool-manager Jürgen Klopp tror salget av Philippe Coutinho til Barcelona gjør at flere ser kvalitetene til Firmino.

– Jeg tror ikke han har tatt et nytt steg den siste tiden, men kanskje er det mer åpenbart nå som han ikke er overskygget av Philippe Coutinhos situasjon, sa Liverpools manager før kveldens Mesterliga-møte med Porto, ifølge Liverpool Echo.

Klopp har uttrykt at han er både glad og overrasket over at Liverpool – uten Champions League-spill – klarte å sikre seg Firmino fra Hoffenheim i 2015.

– Han er en veldig viktig spiller, og han trenger ikke alltid å være den som stikker seg frem. Han er ikke lenger undervurdert. Jeg vet ikke hva andre mener om Roberto Firmino, men folk med fotballhjerne vurderer ham riktig.

Liverpool Echo skriver at det er ventet at Jordan Henderson og James Milner kommer inn i startoppstillingen, mens Emre Can er suspendert. Lokalavisen tror også at Joe Gomez kommer inn for Trent Alexander-Arnold.

Liverpool reiser til Spania etter det første oppgjøret i åttendedelsfinalen mot Porto for å forberede seg til Premier League-kampen mot West Ham i slutten av måneden. De røde har fri til helgen etter exiten i FA-cupen.