TIL LSK: Thomas Lehne Olsen skal være klar for Lillestrøm.
TIL LSK: Thomas Lehne Olsen skal være klar for Lillestrøm. Foto: Blom, Christian

Thomas Lehne Olsen klar for Eliteserie-konkurrent

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet at Thomas Lehne Olsen ønsket seg bort fra Tromsø og skal nå ha fått sitt store ønske oppfylt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Romerikes Blad som først meldte at Thomas Lehne Olsen skal være så godt som klar for Lillestrøm Sportsklubb.

Den 26 år gamle spissen fra Moelv har tidligere uttrykt et stort ønske om å få prøve seg et annet sted enn Tromsø. Et flertall Eliteserieklubber skal ha vært interessert i målsniken, men LSK skal ha trukket det lengste strået.

Med en sum på mellom 1,5 og 2 millioner kroner, så Tromsø seg til slutt fornøyde:

– Til slutt fikk vi den summen som vi har kalt «fornuftig» ut fra situasjonen. Vi vil kanskje si at den spilleren som Thomas har blitt hos oss, er verdt mer, men vi fikk likevel det vi forventet å få i forhold til det vi har sagt vi måtte ha. Det er vi fornøyd med, sier Tromsøs sportsjef Svein-Morten Johansen i en pressemelding mandag.

Det eneste som gjenstår er en medisinsk test før alle formaliteter er på plass.

Følsom toppscorer

Lehne Olsen har de siste sesongene vært en sterk bidragsyter for Eliteseriens nordligste klubb. Med 11 fulltreffere forrige sesong var han «gutans» suverene toppscorer.

– Jeg har gått og sagt at jeg vil bort i et halvt år, og nå som jeg er her, begynner jeg å tenke på alle de fine minnene jeg har fått. Jeg kommer til å savne folk som er i klubben, for det er veldig tungt å dra herfra, sa en preget Lehne Olsen.

Allerede 13. mai kan han få sitt gjensyn med Alfheim Stadion når Tromsø tar i mot de gulkledde fra Lillestrøm.