NYTT FORHOLD: Komikeren bekrefter å ha funnet kjærligheten ved å poste et hett bilde av de to på Instagram.
NYTT FORHOLD: Komikeren bekrefter å ha funnet kjærligheten ved å poste et hett bilde av de to på Instagram. Foto: Jordan Strauss

Amy Schumer klinte til med ny kjæreste

Amy Schumer (36) klinte til på kjendisfest med ny flamme.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden november i fjor har ryktene om at komikeren hadde et forhold til kokken Chris Fisher (37) florert. Nå bekreftet hun forholdet på Instagram, med å legge ut bilde av de to i heftig omfavnelse.

Bildet ble tatt i Ellen DeGeneres sin stjernespekkede 60-års fest, og i bildeteksten takker Schumer for festen:

«Gratulerer med dagen, @theellenshow, takk for at vi fikk komme!»

Den kontroversielle komikeren var sammen med Ben Hanisch i to år. De møttes på datingappen Raya, selv om Schumer kun hadde profilen i 48 timer. Men forholdet til den fem år yngre kjæresten tok slutt i mai i fjor. Det gikk altså ikke mange måneder før Schumer og den nye flammen ble observert på middag sammen.

Happy Birthday @theellenshow thank you for having us!

Et innlegg delt av @ amyschumer

Den nye kjæresten er en kjent kokk som har gitt ut en kritikerrost kokebok og eier flere restauranter. Selveste Barack og Michelle Obama skal være stor fans av maten hans, i følge E!News.

Instagramposten ser ut til å være tatt i fotoboksen fra bursdagen til talkshowdronningen DeGeneres. Mange av de andre gjestene har også delt bilder fra kvelden.

– Festen varte til langt på natt, alle danset og hygget seg på dansegulvet. Ellen koste seg masse og elsket å være rundt vennene sine. Folk ville ikke dra hjem fra festen, forteller en kilde til E!News.