TO TAP PÅ RAD: Gary Cahill, Victor Moses og Cesc Fabregas var langt nede etter forrige rundes stortap mot Watford. Foto: Reuters/David Klein
TO TAP PÅ RAD: Gary Cahill, Victor Moses og Cesc Fabregas var langt nede etter forrige rundes stortap mot Watford. Foto: Reuters/David Klein

tv 2s eksperter om kampen om topp fire:

– Derfor havner Chelsea utenfor

– Det er en massiv kamp som venter, sier TV 2-ekspert om mandagens Premier League-oppgjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Chelsea - West Bromwich på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra kl. 20.30

Kampen om de viktige topp fire-plassene i Premier League hardner til. TV 2s eksperter mener at både Arsenal og Chelsea vil få store problemer med å sikre seg Champions League-spill.

– Arsenal har vunnet tre av 14 bortekamper. Det er grusomt. Akkurat nå regner jeg Arsenal som ute av kampen om topp fire, sier Erik Thorstvedt.

– Det er mye styr med Antonio Conte. Jeg tror også Chelsea havner utenfor, sier Thorstvedt.

Det er kollega Trevor Morley enig i.

– Når man ser på spillerstallene, tror jeg Chelsea vil slite mest. De har den minste stallen og er i dårlig form. Det er en uro der. Men alt kan endre seg med et godt resultat mot West Bromwich, sier Trevor Morley.

Før mandagens hjemmekamp mot West Bromwich er Chelsea på den utsatte femteplassen to poeng bak Tottenham, men med én kamp mindre spilt. Etter to braktap på rad, er det en svært viktig kamp som venter London-klubben.

– Chelsea har tapt to kamper på rad og sluppet inn syv mål. Det er en massiv kamp som venter på mandag kveld. De kan ikke tillate seg å tape den, sier Morley.

Før mandagens kamp er det seks poeng som skiller femteplassen fra nummer to.

– Det er gøy at det er sånn det er nå. Det er marginer som vil avgjøre dette her. Det er en katastrofe for de lagene som havner utenfor, sier Thorstvedt.

Tottenham tok en svært viktig seier mot erkerival Arsenal på lørdag. Liverpool tok også en viktig trepoenger borte mot Southampton, mens Manchester United røk på en 0-1-smell mot Newcastle.

– Arsenal ble utspilt av Tottenham. Tottenham er i god form og fulle av selvtillit. Liverpool har spilt for mye uavgjort, men de har både Salah og Firmino, sier Morley.