Mourinho etterlyser ny pris: – Jeg hadde fått den

Manchester United-manageren mener ingen oppfører seg bedre enn ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Newcastle mot Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag ettermiddag fra klokken 15.15.

José Mourinho har for vane å havne i uenigheter med de fleste, men Manchester United-manageren mener han oppfører seg eksemplarisk på sidelinjen.

Faktisk så godt at han burde få en pris.

– Jeg er helt innstilt på å vinne prisen for manageren med best oppførsel på sidelinjen. Jeg er seriøs, sier portugiseren, ifølge Sky Sports.

– Det er så mange priser, «ukens prestasjon», «månedens manager» og så videre. De burde gi en pris til den manageren som oppfører seg best på sidelinjen, og fjerdedommeren burde avgjøre, fortsetter Mourinho.

Mourinho havnet i offentlig ordkrig med Chelsea-manager Antonio Conte tidligere denne sesongen. Manchester Uniteds manager startet med å kalle flere kolleger for «klovn» for oppførselen på sidelinjen. Conte lot seg hisse opp, og det ble starten på en ordkrig med kraftsalver frem og tilbake.

I september ble Mourinho sendt på tribunen i bortemøtet med Southampton. Likevel er han trygg på at ingen oppfører seg bedre enn ham under kamp.

– Jeg er ganske sikker på at jeg hadde vunnet. Jeg er seriøs. Jeg skaper ikke problemer for en eneste fjerdedommer, sett bort fra det røde kortet jeg fikk mot Southampton for å tråkke inn på banen.

Manchester United ligger på andreplass i Premier League med hele 16 poeng opp til Manchester City, som har spilt én kamp mer. Søndag venter nedrykkstruede Newcastle og Rafa Benítez på bortebane.