FIKK JULING MOT USA: Magnus Nedregotten, til høyre, og Kristin Skaslien. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko.
FIKK JULING MOT USA: Magnus Nedregotten, til høyre, og Kristin Skaslien. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko.

Curling-paret gikk på stjernesmell mot søskenparet fra USA: – Det var brutalt

Norge ville ha sikret semifinalebillett med seier mot søsknene Hamilton fra USA. Det endte med et sviende 3-10-nederlag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien har imidlertid fortsatt muligheten til å ta seg videre fra gruppespillet.

Om de slår Kina i sin siste kamp søndag, er de garantert å i alle fall få spille omspill om en plass i semifinalene. En seier vil etter alle solemerker dog holde til en direkte plass i semifinalene.

– Det var skuffende

Mot Rebecca og Matt Hamilton fra USA, som ikke har hatt noen stor turnering så langt, begynte de lovende, med med 0-4 i fjerde omgang snudde alt.

På stillingen 3-10 etter seks omganger valgte de å gi opp.

– Vi åpnet ganske bra, men så ble det en klundrete omgang inni der som gjorde at de stjal fire poeng. Og det preger kamper, som man sier. Da er det vanskelig å refokusere og komme tilbake igjen. Så det var skuffende, men sånn er det. Av og til spiller man litt dårligere enn man hadde håpet, sier Nedregotten til TV 2 like etter kampen.

– Nå må vi vinne mot Kina i morgen og ta det derifra. Nå må vi bare gå tilbake til det gode spillet vi har vist tidligere. Fire imot i fjerde omgang var ganske brutalt, så luften gikk litt ut av oss. Så da ble det litt halvveis etter det, sier Skaslien.