Mourinhos mareritt: – Det har vært vanskelig

St. James' Park er José Mourinhos marerittarena nummer én. På søndag får han en ny sjanse til å rette opp i skrekkstatistikken.
Mourinho bekreftet også at Luke Shaw vil bli tilbudt en ny kontrakt med klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan Manchester United slo Huddersfield i vinduet øverst!

– Helt ærlig, så har det vært vanskelig. Det har alltid vært flotte kamper, men de har vært vanskelige, sier José Mourinho under fredagens pressekonferanse, ifølge Mirror.

Som Chelsea-manager dro Mourinho seks ganger til Tyneside for å slå Newcastle i Premier League-sammenheng.

Det klarte han ikke en eneste gang.

Attpåtil er de seks kampene stjernemanagerens lengste rekke uten seier på samme arena i hele karrièren, selv om han har vunnet to av tre cupkamper der i perioden.

Se Newcastle – Manchester United på TV 2 Sport Premium eller Sumo søndag klokken 15.15!

Ikke vunnet siden 21. oktober

Søndag møter han et Newcastle-lag som ikke har vunnet på hjemmebane siden 21. oktober. Likevel forventer han en tøff kamp.

– Det er den eneste arenaen i Premier League (han ikke har vunnet på, journ. anm). Også Huddersfield, men der har vi bare spilt én gang. Jeg håper resultatet blir annerledes denne gangen, men jeg vet at kampbildet ikke blir annerledes, sier Mourinho, og fortsetter:

– De er et godt lag, som har gjort det bra i overgangsvinduet ved å hente inn Kenedy og Slimani. Benítez vet hvordan han skal skaffe laget poeng, advarer Mourinho, som også benyttet muligheten til å skryte av atmosfæren på arenaen.

Antyder ny Shaw-kontrakt – tre spillere ute med skade

Samtidig kom han med en oppdatering rundt Luke Shaws fremtid.

Siden overgangen fra Southampton sommeren 2014 har Shaw bare spilt 39 ligakamper for de røde djevlene etter en rekke skadeproblemer.

Med lite tillit av Mourinho og en kontrakt som går ut til sommeren, har britisk presse spekulert lenge i om dette er hans siste sesong på Old Trafford. Nå kan pipen ha fått en annen lyd.

– Jeg har visst om Shaw siden han begynte å spille i Premier League, og vet om potensialet hans. Han har gjort en formidabel innsats på treningsfeltet, og ikke hatt noen småskader på noen måneder, som noen ganger har stoppet utviklingen hans, sier Mourinho, før han tilføyer:

– Det naturlige utfallet er at han får kontrakten sin og er United-spiller de neste årene.

Portugiseren kom også med skadenytt fredag: Zlatan Ibrahimovic er tilbake i trening, men ikke spilleklar ennå. Samtidig er Eric Bailly og Daley Blind fortsatt ute.

Se Newcastle – Manchester United på TV 2 Sport Premium eller Sumo søndag klokken 15.15!