LA PÅ SEG: Da Tyson Fury slo Vladimir Klitsjko, hånet han ukraineren ved å si: «skam deg, du lot en feit mann slå deg». Etter år med personlige problemer har han gått opp i vekt, men publiserer nå videoer i sosiale medier som antyder at formen er i anmarsj. Her avbildet med Ricky Hatton.
LA PÅ SEG: Da Tyson Fury slo Vladimir Klitsjko, hånet han ukraineren ved å si: «skam deg, du lot en feit mann slå deg». Etter år med personlige problemer har han gått opp i vekt, men publiserer nå videoer i sosiale medier som antyder at formen er i anmarsj. Her avbildet med Ricky Hatton. Foto: Skjermbilde Mirror/Sosiale medier

Advarer deprimert boksestjerne mot comeback

Tyson Fury har planlagt et comeback til sommeren.

Ricky Hatton advarer imidlertid den kontroversielle boksestjernen mot hva som venter ham, skriver Mirror.

Hatton har selv et mislykket comeback bak seg, og vet hva Fury går til.

– Vet ikke hva som venter deg

I 2012, tre år etter Hattons siste kamp, gikk han opp i ringen igjen mot Vyatsjeslav Sentsjenko. Den tidligere verdensmesteren tapte kampen, og bestemte seg for å legge opp igjen.

– Det som bekymrer meg, er at de to-tre årene han har vært ute kan ha gjort for mye skade. Hadde han bokset mot Anthony Joshua kanskje seks eller sju måneder etter han slo Klitsjko, ville han slått ham, sier Hatton til Mirror.

– Kan han kjempe seg tilbake etter skaden han har gjort ved å legge på seg? Og etter det som har skjedd i livet hans? Jeg vet ikke. Tyson er fortsatt ganske ung til å være tungvektsbokser, så forhåpentligvis skjer ikke det samme som med meg. Men noen ganger vet du ikke hva som venter før du står i ringen, advarer den tidligere verdensmesteren.

I en video publisert på Twitter, avviste Fury selv at comeback-motstanderen vil bli Shannon Briggs.

– Jeg skriver ham på listen min når jeg er klar. Tarver og Briggs, jeg kommer til å sende dere noen kontrakter, men ikke forvent at dere får møte meg i comebacket. Så tren, forbered dere og vær klare, sa Fury.

Brukte kokain for å takle depresjon

Sist gang den britiske stjernen bokset, var i november 2015. Siden har han slitt tungt med personlige problemer, og måtte gi fra seg tittelbeltene han vant fra Vladimir Klitsjko.

I et åpenhjertig intervju med magasinet Rolling Stone innrømmet han blant annet at han brukte kokain for å takle sin depresjon.

– Jeg føler det er rettferdig og riktig for boksingen at titlene forblir aktive, slik at andre utfordrere kan kjempe om titlene jeg så stolt vant, sa Fury.