Tryllet for Johaug – nå prøver han seg i Norske Talenter

Denis Stone (36) fra Dublin startet opp som tryllekunstner da han var syv år. Nå imponerer han i Norske Talenter med sine korttriks

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denis Stone fra Irland er en av mange tryllekunstnere som er med i årets Norske Talenter.

Ungt talent

Denis er en magiker, tankeleser og illusjonist fra Dublin.

Han startet å trylle allerede i ung alder og ble inspirert i et festlig lag med familien.

– Jeg var syv år gammel da jeg deltok på en fest med familien tilstede. Onkelen til en venn av meg (Patrick Burke) tryllet på festen og det inspirerte meg. Søsteren min kjøpte en bok om trylling og senere har Patrick lært meg masse triks. Følelsen av å bli sjokkert og hypnotisert av å se trylling for første gang har aldri forlatt meg, og jeg vil at flere skal få oppleve dette, sier Denis til TV 2.

Debuterer i talentprogram

Det er første gang Denis tryller på TV og han har aldri stilt opp i liknende programmer i Irland, hvor de har «Ireland's got talent».

Han bor nå i Norge sammen med sin norske samboer og to døtre, og følte det var på tide å stille opp på tv og trylle for det norske TV-publikummet.

– Det er faktisk første gang jeg deltar i en talentkonkurranse. Siden jeg nå bor i Norge føles det naturlig for meg å være med i Norske Talenter. Det er mange gode tryllekunstnere som er med i år, så jeg er glad for at jeg er en av dem. Jeg har panlagt mye spennende videre i konkurransen hvis jeg går videre, sier Denis.

Tryllet for Johaug

36-åringen er allerede en godt etablert magiker i Norge og i fjor tryllet han for Therese Johaug i forbindelse med en åpning av en sportsbutikk i Oslo. Hun ble svært imponert over Denis trylleferdigheter.

IMPONERT: Therese Johaug ble imponert av kortikset til Denis Stone, september, 2017. Foto: Jeanette Fogstad.
IMPONERT: Therese Johaug ble imponert av kortikset til Denis Stone, september, 2017. Foto: Jeanette Fogstad.

– Jeg leste hennes tanker og kortet Therese tenkte på dukket opp i innerlommen hennes. Det var gøy og trylle for Therese og hun syntes det var imponerende, avslutter Denis til TV 2.

Se Norske talenter fredager kl. 20.00 på TV 2, eller når du vil på TV 2 Sumo.