– Hjertet mitt er i Madrid

Samtidig avslører Thibaut Courtois at han er i ferd med å skrive under på en ny kontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se høydepunktene fra Chelseas sure nederlag for Watford i vinduet øverst!

Mellom 2011 og 2014 tilbragte Thibaut Courtois tre sesonger på utlån fra Chelsea til Atlético Madrid.

Den spanske hovedstaden gjorde sterkt inntrykk på den belgiske keeperen, som også ble etablert i byen.

– Det er kjent at min personlige situasjon kobler meg til Madrid. Barna mine bor der med moren deres, forteller Courtois i et intervju med det belgiske magasinet Sport, gjengitt av The Telegraph.

– Hjertet mitt er i Madrid. Det er både logisk og forståelig. En dag kommer jeg til å returnere til Madrid. Jeg elsker Spania, jeg elsket den byen og tilbragte tre fantastiske år der, sier Chelseas skuddstopper.

Kobles til Real Madrid

Dermed blir koblingen til Real Madrid, som har vært på keeperjakt de siste sesongene, uunngåelig. De har lenge siklet etter David de Gea, og var i januarvinduet forventet å signere Kepa Arrizabalaga.

Sistnevnte endte imidlertid opp med å forlenge kontrakten med Athletic Bilbao.

Selv legger ikke Courtois skjul på at en overgang til den spanske storklubben ville vært fristende.

– Dersom Real er interessert, må de kontakte Chelsea. Det har de aldri gjort. Hvis de virkelig er interessert, kommer min personlige situasjon til å spille inn. Familieaspektet har ingen pris, understreker han.

Ny kontrakt

Samtidig ser det ut til at Courtois er i ferd med å skrive under på en ny kontrakt med Chelsea. Hans nåværende kontrakt løper ut sommeren 2019.

– Vi skal møtes igjen i februar, fordi klubben hadde andre ting å ta seg av i januar. Det er ikke noe hastverk. Normalt sett kommer jeg til å forlenge. Jeg er fornøyd her, og ser at vi er på rett vei. Signalene er positive, sier Courtois, og legger til en viktig grunn:

– Ønsket deres om å forlenge med Hazard er tiltalende for meg óg.