TRENGER OPERASJON: Sheridan Larkman bruker H-cup og har store ryggproblemer på grunn av bryststørrelsen sin. Nå samler hun inn penger til en operasjon.
TRENGER OPERASJON: Sheridan Larkman bruker H-cup og har store ryggproblemer på grunn av bryststørrelsen sin. Nå samler hun inn penger til en operasjon. Foto: Go Fund Me

Sheridans (23) bryster bare vokser og vokser – nå trygler hun om hjelp

Sheridan Larkman (23) har opprettet Go Fund Me-side for å skaffe penger til brystoperasjonen som kan forandre livet hennes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Australske Sheridan Larkman (23) har bokstavelig talt et stort problem: Brystene hennes bare vokser og vokser, og hun lever med store smerter på grunn av størrelsen.

Helt siden hun var liten, har tobarnsmoren hatt store problemer med brystene, og i syv år har hun vært nødt til å spesialbestille BH-er i størrelse K-cup fra utlandet.

Det var som åtteåring at Sheridan opplevde at brystene begynte å vokse, og hun forteller at de siden den gang bare har fortsatt å øke i størrelse.

Orker ikke mer venting

Til tross for at brystenes tyngde har gitt 23-åringen store ryggproblemer, har hun stått på venteliste i over syv år for å få en brystreduksjon dekket av staten.

Hun forklarer all ventingen med at hun ikke har fått en diagnose eller forklaring på hvorfor brystene har fortsatt å vokse selv i voksen alder.

Sheridan påstår at helsemyndighetene ikke mener at problemet hennes er alvorlig nok.

Småbarnsmoren sier at hun ikke lenger orker å vente på en operasjon. Derfor har hun opprettet en innsamlingside på Go Fund Me for å få råd til å operere brystene på en privatklinikk.

Innsamlingen kaller hun «Please Help De-stress my Chest».

BARMFAGER: Sheridan poserer på et av bildene hun har lagt ut på Go Fund Me-siden sin for å vise hvordan brystene er. Foto: Go Fund Me
BARMFAGER: Sheridan poserer på et av bildene hun har lagt ut på Go Fund Me-siden sin for å vise hvordan brystene er. Foto: Go Fund Me

Siden hun opprettet siden i slutten av november i fjor, har hun samlet inn over 10.000 australske dollar, som vil tilsi over 61.000 kroner.

– Jeg ville egentlig ikke gjøre dette, men jeg har ventet så lenge, og nå har jeg mulighet til å nå ut med min historie, sier hun til Daily Mail.

Og:

– Brystene mine har vokst hele livet mitt. Hva tilsier at de kommer til å slutte nå, spør hun.

H-cup som 16-åring

Sheridan forteller at hun allerede som 16-åring oppsøkte hjelp for å få brystene til å slutte å vokse.

Den gang hadde hun H-cup, men hun forteller at hun fikk beskjed fra legen om at brystene trolig kom til å slutte å vokse.

– Jeg bare gråt og spurte mamma om hvorfor jeg ikke bare kunne være vanlig, forteller hun.

Brystene sluttet ikke å vokse, og hun fikk mer og mer uønsket oppmerksomhet fra nysgjerrige gutter.

– Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg visste ikke om det var vanlig for gutter å gjøre slikt. Jeg visste ikke om de gjorde narr av meg, eller om de forsøkte å få meg til å føle meg bra. Jeg skjønte ikke hvorfor de gjorde det. Jeg følte avsky, og jeg ville bare bruke klær som skjulte kroppen min, sier hun.

Gleder seg til å kunne kjøpe BH i butikken

Sheridan, som forteller at hun ofte blir kontaktet av menn som vil at hun skal sende dem nakenbilder, er redd for at barna hennes skal bli rammet av det samme som henne.

Hun sier også at hun er redd for at hun snart ikke finner klær som passer henne.

Sheridan gleder seg til å legge seg på operasjonsbordet, og sier at hun ønsker å redusere brystene minst ti størrelser.

– Jeg kan nesten ikke vente på den dagen hvor jeg kan gå i butikken og bare kjøpe en BH som passer, og ikke måtte vente i tre uker på at den skal bli levert, sier hun.