Derfor begynte Watford-stjernen å gråte under kampen mot Chelsea

Observante TV-seere kunne se Watfords stjerneskudd Richarlison gråte etter å ha blitt byttet ut i mandagens seier mot Chelsea. Samtidig får Troy Deeney massiv kritikk for å vise fingeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Watford spilte tidvis ball i hatt med Chelsea og vant overraskende 4-1 i mandagens Premier League-kamp.

Brasilianske Richarlison (20) var en av hjemmelagets beste spillere før pause, men ble byttet ut på stillingen 1-0 etter en drøy time.

Se bildene av en gråtende Richarlison i videovinduet øverst.

Den hurtige angriperen ble senere fanget av TV-kameraene mens han gråt på innbytterbenken. Årsaken var ukjent, og TV 2s kommentator Simen Stamsø Møller spekulerte i om Richarlison simpelthen var en smule forkjølet.

Men nå har brasilianeren selv forklart hendelsen.

– Jeg gråt fordi jeg ønsket å spille og hjelpe lagkameratene mine, sier Richarlison til ESPN Brazil ifølge Daily Mail.

– Men spilleren som kom inn gjorde en god jobb, så da er det greit.

Det var Roberto Pereyra som kom inn for Richarlison, og midtbanespilleren fikk æren av å sette spikeren i Chelsea-kisten med en vakker 4-1-scoring på overtid.

På spørsmål om spillernes reaksjon, svarte Watford-trener Javier Gracia etter kampen at Richarlison var svært glad for seieren.

– Han fikk gult kort og jeg måtte ta den svært vanskelig avgjørelsen å bytte ham ut, fordi han spilte veldig bra.

– Det er pinlig!

Richarlisons tårer var langt ifra det eneste samtaleemnet etter en høydramatisk kamp på Vicarage Road mandag. Chelseas Tiemoué Bakayoko fikk rødt kort etter bare en halvtime, og Watford-spiss Troy Deeney kan være i trøbbel etter å ha vist fingeren til Chelsea-fansen.

Deeney sendte Watford i ledelsen på straffespark like før pause, og feiret målet med å vise langfingeren til bortefansen.

Det fikk TV 2s eksperter til å reagere.

– Det er pinlig å gjøre det! Det er noen ganger jeg begynner å lure på hva det er de tenker med, sa en hoderystende Petter Myhre i studio etter kamp.

STRAFF? Troy Deeney kan nok vente seg en straff fra forbundet etter denne gesten.
STRAFF? Troy Deeney kan nok vente seg en straff fra forbundet etter denne gesten. Foto: David Klein

Trevor Morley sa seg enig.

– Man kan ikke forklare det. Han er en tøff fyr, og har nok fått litt tyn fra Chelsea-fansen under kampen, men han skulle aldri gjort det. Og han angrer nok nå, for han vil bli straffet for det. Det er kun idioti, men fotballspillere kan gjøre mye dumt i kampens hete.

Tirsdag har hovedpersonen selv kommentert hendelsen. Og forklaringen er temmelig bisarr.

– Det har vært mye overgangsspekulasjoner den siste tiden, og mye prat. Jeg har ikke sagt noe fordi jeg forsto at jeg ville havne i trøbbel hvis jeg pratet.

– Den (finger-gesten) var for å vise alle at jeg fikk med meg alt, og vise dem at jeg fremdeles er her, sier Deeney ifølge Mirror.

En eventuell suspensjon vil bli spissens tredje for sesong, og dermed risikerer Watford-kapteinen hele fire kampers utestengelse. Deeney vil i så fall ha stått over utrolige elleve kamper denne sesongen på grunn av suspensjoner.