– Får ikke sparken

Chelsea-manager Antonio Conte tar grep etter det andre stortapet på rad.

Se hvordan Chelsea ble ydmyket i vinduet øverst!

Presset har økt på Antonio Conte etter tap med tremålsmargin for både Bournemouth og Watford.

Det har fått britiske medier til å spekulere i om italieneren sitter utrygt i managerstolen på Stamford Bridge.

Ifølge Mirror har oddsselskapene allerede suspendert spill på at Conte er neste manager til å få sparken, og lanserer i samme slengen tidligere Barcelona-manager Luis Enrique som favoritt til å ta over.

BBC melder imidlertid at Chelsea-manageren ikke behøver å uroe seg, og at han kommer til å beholde jobben enn så lenge.

– Kilder innad i Chelsea påpeker at klubben fortsatt er i topp fire, og med i Champions League og FA-cupen når de legger til grunn at de ikke kommer til å forandre noe nå, skriver BBC.

Conte ga spillerne ekstra fri

Selv frykter Conte at slitne spillere kan være en del av grunnen til lagets plutselige formsvikt, og svarer med å la spillerne få seg en hvil.

Chelsea-spillerne skulle opprinnelig kun ha fri tirsdag, men etter å ha sluppet inn tre mål de siste ti minuttene mot Watford mandag har italieneren utvidet treningspausen med ytterligere 48 timer, skriver den engelske avisen Evening Standard.

Eden Hazard utlignet for Chelsea til 1–1 med åtte minutter igjen å spille, men London-laget tapte til slutt 1–4 etter mål av Troy Deeney, Daryl Janmaat, Gerard Deulofeu og Roberto Pereyra.

– Begredelig

Det sviende nederlaget var den regjerende seriemesterens andre på rad. Gary Cahill, lagets kaptein, uttrykker imidlertid støtte til den pressede manageren.

– Spillerne må ta ansvar. Manageren har gjort en helt utrolig jobb, sier Cahill til BBC, og fortsetter:

– Dette er den verste følelsen jeg har hatt på lenge. Prestasjonsmessig kjente jeg ikke igjen verken meg selv eller laget. Det var begredelig.

Også Thibaut Courtois stiller seg bak den italienske manageren.

– Vi har troen på både ham og laget. Vi har to dårlige resultater bak oss, og må bare prøve å komme oss tilbake. Vi viste at vi ville kjempe selv med ti menn, og det viser karakterstyrke. Men når du taper to ganger på den måten blir det stilt spørsmål, medgir keeperen.

– Hva er press?

Conte hevder på sin side hardnakket at hans posisjon i klubben er uforandret:

– Den er den samme. Jeg blir her, prøver å jobbe og gir alt jeg kan. Presset? Hvilket press? Hva er press?

Chelsea ligger på fjerdeplass på tabellen med 50 poeng. Det skiller ett poeng opp til Liverpool på tredjeplass og ett poeng ned til Tottenham på femte.

Chelsea møter West Bromwich borte i neste seriekamp.

(©NTB/TV 2)