Mahrez tilbake på Leicester-trening - melder seg tilgjengelig til kamp mot City lørdag

– Det er en bra mulighet for manageren til å vise styrke. De taper den kampen uansett, sier TV 2s ekspert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Mahrez' bidrag sist han spilte Leicester-kamp i vinduet øverst!

Riyad Mahrez har ikke trent med Leicester siden hans potensielle overgang til Manchester City gikk i vasken på Deadline Day.

Algireren har vært ute i en selvpålagt streik, og stod over både oppgjøret mot Everton (1-2-tap) på selve Deadline Day og 1-1-kampen hjemme mot Swansea forrige Premier League-runde.

Nå har han imidlertid, ifølge Sky Sports, meldt seg til tjeneste igjen. Fredag er stjernespilleren tilbake på Leicester-trening, og skal ifølge den engelske TV-stasjonens kilder ha meldt seg tilgjengelig til lørdagens Premier League-kamp.

Motstander i denne? Manchester City.

Se Manchester City-Leicester på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium lørdag 18.30!

TV 2 Sumo: Her får du tilgang

Manageren: – En fantastisk spiller, som elsker fotball
På torsdagens pressekonferanse uttalte Leicester-manager Claude Puel at Mahrez kom til å måtte stå over også oppgjøret på Etihad Stadium, men franskmannen skal ha vært åpen på at døren til førstelagsspill står åpen dersom Mahrez igjen melder seg tilgjengelig.

– Jeg håper han kan sortere tankene sine og komme tilbake til oss og jobbe hardt. Det beste er å komme tilbake og nyte fotballen. Han er en fantastisk spiller, som elsker fotball. Han elsker forholdet til sine venner og lagkamerater, sa Puel torsdag.


TV 2-ekspert: – Mulighet for Puel til å vise styrke
TV 2s Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller håper Puel benytter muligheten til å vise hvem som er sjefen.

– Jeg synes det er merkelig hvis han spiller. Det er en bra mulighet for Puel til å vise styrke. De taper den kampen uansett, sier kommentatoren- og eksperten.

Leicester er nummer åtte i Premier League, 15 poeng bak Champions League-plass og elleve poeng over streken. Stamsø Møller mener det er på tide at en av Leicesters beste spillere returnerer til laget.

– Jeg skjønner godt at han har vært skuffet, men det får være grenser for hvor mye og lenge man kan sutre, sier han.