kristin (46) drømmer om kongelig møte:

– Håper jeg får ta dem i hendene og hilse på dem

Helt siden hun var liten jente har Kristin Larsen vært hektet på de kongelige. Torsdag kan hun få et stort ønske oppfylt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag formiddag lander prins William og hertuginne Kate i Norge for sitt to dagers besøk i hovedstaden.

FØLG BESØKET PÅ TV2.NO OG NYHETSKANALEN.

Det er ventet mange skuelystne i Oslo disse dagene. Blant dem som skal jakte et glimt av de kongelige er Kristin Larsen (46) fra Fredrikstad.

Hun kaller seg selv Norges største royalist, og har elsket å følge med på kongehus siden hun var liten jente. Torsdag morgen er hun på plass i Oslo for å følge i Kate og Williams fotspor.

– Det er det som er hovedbeskjeftigelsen i dag, sier Larsen til TV 2.

– Jeg håper at jeg får ta dem i hendene og hilse på dem. Det hadde vært drømmen. Og å få fortelle at jeg nettopp har vært i London, det hadde vært morsomt.

Vil du også se Kate og William? Se hele programmet til det britiske hertugparet her!

Royal oppvekst

Kristin vokste opp i Fredrikstad, og tror dette er årsaken til at hun har blitt hektet på kongehus.

Tips oss om Kate og William i Oslo!

Skal du forsøke å få et glimt av hertugparet i Oslo? Kontakt TV 2s reporter her.

Tips oss på SMS 02255 eller tips@tv2.no.

Tagg dine beste blinkskudd med #2KateWill i sosiale medier.

– Jeg har vokst opp i en by hvor de kongelige hadde residensen sin på Hankø. Da var det naturlig at vi kjørte rundt der og fikk se Bloksberg, kongeskipet og kong Olav. Det vekket interessen ganske fort som liten jente, sier hun.

Interessen har forsterket seg med årene, og i dag bruker 46-åringen mye tid på holde seg oppdatert på de ulike kongehusene.

– Det tar veldig mye av livet mitt og jeg synes det er veldig interessant og inspirerende. Det har gjort veldig mye meg meg, sier hun.

Mer kongestoff? Les Kongebloggen til TV 2s kongehusekspert her.

– Stor posisjon i Norge

Ikke alle kongehus er av like stor interesse for Kristin. Hun lister opp Nederland, Danmark, Sverige og Norge som de store favorittene – samt Storbritannia.

– Det britiske kongehuset har en ganske stor posisjon i Norge. Dronning Elizabeth er kanskje i ferd med å trekke seg litt mer tilbake nå. På sikt vil det nok bli mer oppgaver for prins William og hertuginne Kate, og kanskje også prins Charles og hertuginne Camilla, sier hun.

Den hun er aller mest opptatt av, er imidlertid dronning Sonja.

– Hun er stjernen i familien, det er helt klart. Henne er det ingen som slår, hun er helt fantastisk og imponerer. Tross sine 80 år så må jeg si at hun er en fantastisk dame, sier hun.