GJENOPPSTÅTT: Nicklas Bendtners suksess i Rosenborg har ikke gått upåaktet hen. Nå flørter Bordeaux-trener Gus Poyet med dansken, samtidig som bt.dk hevder Bordeaux har lagt inn et bud på Eliteserie-toppscoreren i 2017.
GJENOPPSTÅTT: Nicklas Bendtners suksess i Rosenborg har ikke gått upåaktet hen. Nå flørter Bordeaux-trener Gus Poyet med dansken, samtidig som bt.dk hevder Bordeaux har lagt inn et bud på Eliteserie-toppscoreren i 2017. Foto: AFP PHOTO / Robert ATANASOVSKI

Hevder toppklubb la inn Bendtner-bud - treneren flørter med RBK-stjernen

Bordeaux-trener Gus Poyet legger ikke skjul på hva han synes om Nicklas Bendtner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bordeaux-trener Gus Poye bekrefter overfor avisen Sud Ouest at klubben har et godt øye til Rosenborg-stjernespissen Nicklas Bendtner (30).

– Jeg kjenner ham godt. Når man gjør noe galt i en alder av 22-23, så henger det som en etikett på deg senere. Det kan være vanskelig å bli kvitt den, sier Poyet.

– Jeg vet ikke om han har forandret seg helt, men det er en annen person nå.

Uruguayaneren innrømmer imidlertid at det ikke er enkelt på overgangsmarkedet.

– Det er ikke lett. Overgangsvinduet i januar er komplisert. Når det gjelder spillere på toppnivå må man betale mye, ellers må du hente spiller fordi de har spilt lite. Vi forsøker, vi jobber, det er det jeg kan si, sier han.

I Frankrike stenger overgangsvinduet ved midnatt onsdag.

Avis: Har lagt inn bud
Ifølge BT.dk har den franske storklubben lagt inn en bud på Bendtner, og tidligere har l'Equipe hevdet at han står på ønskelisten til Bordeaux.

– Vi bekrefter eller avkrefter aldri den slags, sier Bordeaux-pressesjef Aurélie Carrey til den danske avisen.

Rosenborg pleier heller aldri å kommentere spillerlogistikk.

– Forventer å bli
Bendtner kom til Rosenborg før forrige sesong. Han ble Eliteserie-toppscorer med 19 mål. For noen dager siden uttalte han dette:

– Jeg forventer å bli i RBK denne sesongen.

Danskens kontrakt med Rosenborg går ut etter 2019-sesongen.

Det er også spekulert i at spissen Alexander Søderlund returnerer hjem til Rosenborg etter en ganske tamt opphold i Saint-Étienne.

(©NTB/TV 2)