SKADET: Kristoffer Joner må gi fra seg hovedrollen i TV 2s «Kielergata».
SKADET: Kristoffer Joner må gi fra seg hovedrollen i TV 2s «Kielergata». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kristoffer Joner skadd i ulykke – må gi fra seg hovedrolle

Dramatisk start for TV 2s nye storsatsing – må bytte ut hovedrolleinnehaveren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Kielergata» er TV 2s nye dramaserie, og allerede er den forhåndssolgt til flere land.

Serien er karakterdrevet drama med thrillerelementer og tilløp av humor, og skuespilleren som kapret hovedrollen var Kristoffer Joner.

Nå må den etablerte skuespilleren derimot trekke seg fra serien etter at han nylig brakk foten.

– I og med at vi allerede er i gang med innspilling, så kunne dette ha bydd på store problemer da de beste skuespillerne selvfølgelig er opptatt. Vi startet øverst på listen, og til alt hell, så både ville og kunne Thorbjørn Harr. Litt flaks skal man også ha, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

TV 2s nye storsatsing skal ha premiere på TV 2 og TV 2 Sumo allerede til høsten. Dramaseriens innspilling vil skje på Fetsund, Ørje, Oslo og utenfor landets grenser.

Thorbjørn Harr overtar hovedrollen i TV 2s «Kielergata»
Thorbjørn Harr overtar hovedrollen i TV 2s «Kielergata» Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix

– Det var jo selvfølgelig veldig synd og uflaks at Joner ble skadet slik at han ikke kunne spille hovedrollen i Kielergata, men aldri så galt at det er godt for noe. At produksjonsselskapet Anagram klarte å caste Thorbjørn Harr så kjapt – og ikke minst at han hadde anledning – er vi utrolig glade for, fortsetter Haug.

– Thorbjørn Harr er definitivt en av Norges beste skuespillere sammen med Joner, så heldigvis så blir ikke serien skadelidende av dette. Thorbjørn er allerede i gang med innspilling og leverer så det ryker, avslutter dramasjefen.