Norske Talenter-Mona (28) til Super Bowl med stjerneartist

NEW YORK, USA (TV 2): Norske Talenter-Mona (28) til Super Bowl med stjerneartist

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pauseinnslaget under det amerikanske fotballarrangementet Super Bowl er en stor og tradisjonsrik begivenhet i USA. Hvert år får rundt 110 millioner tv-seere med seg øyeblikket.

Under helgens Super Bowl skal den norske danseren Mona Berntsen (28) stå på scenen. Hun er hentet inn for å opptre sammen med artisten Justin Timberlake.

Berntsen er en av Norges mest profilerte dansere, og er i tillegg aktuell som dommer i TV 2s «Norske Talenter».

– Det er veldig stas! Jeg merker bare at å si det høyt er veldig, veldig stas, sier Berntsen til TV 2 i New York.

– Egentlig har jeg lyst til å hoppe opp i skyene, men jeg klarer ikke det helt enda. Jeg tror ikke helt jeg skjønner hva som skal skje, fortsetter hun.

Fra Justin til Justin

Tidligere har 28-åringen fra Bærum danset seg gjennom turné med Justin Bieber. Å få danse på Super Bowl med Justin Timberlake blir en enorm drøm som går i oppfyllelse for Berntsen.

– Jeg hoppet fra lille Justin til store Justin, så det er veldig hyggelig, sier hun og ler.

Berntsen har tidligere stått på en rekke store scener i USA, blant annet har hun danset under Grammy- og Oscar-utdelingen, på «Ellen Show» og på «Jimmy Fallon». Hun har også danset for Timberlake én gang tidligere, da hun sto på scenen med han under MTV Video Music Awards i 2013.

TRENING: Mona og resten av teamet trener intenst før helgens Super Bowl. Foto: Privat
TRENING: Mona og resten av teamet trener intenst før helgens Super Bowl. Foto: Privat

– Jeg har vært veldig heldig. Jeg tror det er mine år i Los Angeles som har ledet opp til at jeg ble spurt nå, sier hun.

Skryter av Timberlake

Berntsen befinner seg for tiden i New York på treningsleir med Timberlake og resten av produksjonsteamet, hvor de tilbringer tre uker før showet.

– Justin Timberlake er fantastisk å jobbe med. Det som er spesielt med ham er at han virkelig er en helt vanlig mann. Han er veldig morsom og veldig seriøs, og han elsker det han gjør. Han er på alle på treninger fra start til slutt – han er en maskin, sier han.

Danseren er også «Norske Talenter»-dommer denne våren.

– Det er kjempespennende, men også uvant å sitte i den stolen. Det blir veldig personlig, for det er mennesker man snakker med. Siden jeg er så vant til å stå der, så føler veldig med dem. Jeg vil gjerne gi dem et ja, men jeg prøver å være så ærlig som mulig, sier hun.

Fremover gleder 28-åringen seg til å ta fatt på nye utfordringer.

– Jeg har veldig lyst til å undervise og gjøre ting litt bak scenen også. Jeg gleder meg til å hoppe videre til neste kapittel, sier hun og smiler.