KOMIKER: 17. august står Kevin Hart på scenen i Vallhall Arena. Her er han på CinemaCon i Las Vegas, april, 2016.
KOMIKER: 17. august står Kevin Hart på scenen i Vallhall Arena. Her er han på CinemaCon i Las Vegas, april, 2016. Foto: Chis Pizello/Scanpix

Komikerstjerne til Norge

Skuespiller og komikeren Kevin Hart (38) kommer til Norge 17. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kevin Hart utvider «The Kevin Hart Irresponsible Tour», og legger turen til Vallhall Arena i Oslo, fredag 17. august, skriver A Comic Soul i en pressemelding.

Mange fans i Norge

Nordmenn har virkelig lagt sin elsk på stjernekomikeren etter at han solgte ut Oslo Spektrum på rekordtid i 2016.

– Sist Kevin Hart var i ble showet utsolgt på bare 20 minutter og på grunn av etterspørselen var vi tvunget til å sette opp et ekstrashow, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Jubelår

2017 var et jubelår for komikeren.

GIFT: Kevin Hart ankommer premiéren på filmen «Jumanji» Welcome to the jungle i Hollywood, California, desember, 2017.
GIFT: Kevin Hart ankommer premiéren på filmen «Jumanji» Welcome to the jungle i Hollywood, California, desember, 2017. Foto: Frederic J. Brown/Scanpix

Hans biografi «Can’t Make This Up: Life Lesson» debuterte som nummer én på New York Times bestselgerliste og ble på listen i ti sammenhengende uker.

Tidligere på året hadde Hart stemmen til hovedkarakteren i animasjonsfilmen «Captain Underpants: The First Epic Movie». For å lukke 2017, dukket Kevin opp i Sonys nyutgivelse av den klassiske filmen «Jumanji» sammen med blant annet Dwayne Johnson og Jack Black. Jumanji har vært Kevin Hart sin mest suksessfulle film hittil etter at den spilte inn over 800 millioner dollar på kinoer verden over.

Skoselger

Kevin Hart begynte sin karriere med å vinne en konkurranse for amatørkomikere på en lokal klubb i hjembyen Philadelphia. Han bestemte seg tidlig for å si opp jobben som skoselger, satset alt, og startet å opptre på fulltid.

Karrieren til 38-åringen startet på stand up-scenen på slutten av 90-tallet. Siden har han også tråkket over i filmens verden og hatt suksesser med filmer som «Ride Along» og «The Wedding Ringer».

Familiefar

Kevin Hart er gift med Eniko Parrish og sammen har de sønnen Kenzo Kash.

Fra tidligere ekteskap har han barna Heaven (12) og sønnen Hendrix (9).