TIL CHELSEA? Cristiano Ronaldo ønsker å bosette seg i London, skal en tro dagens ryktebørs.
TIL CHELSEA? Cristiano Ronaldo ønsker å bosette seg i London, skal en tro dagens ryktebørs. Foto: Alberto Saiz

Fotballryktene: – Ronaldo ønsker seg til Chelsea

Og Manchester City fullfører snart signeringen av stjernestopper. Sjekk mandagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i britiske og internasjonale aviser.

Her er mandagens fotballrykter:

Ifølge tyske Kicker har Arsenal og Borussia Dortmund mer eller mindre fullført overgangen for Pierre-Emerick Aubameyang. Overgangssummen ligger på omlag 600 millioner kroner. Det eneste som gjenstår er å bli enige om Olivier Giroud vil gå motsatt vei som en del av avtalen. Franskmannen skal nemlig selv ikke være interessert i en overgang til Bundesliga-klubben.

Zlatan Ibrahimovic er snart tilbake etter sitt skadefravær. Men blir svensken i Manchester United for resten av sesongen? Ifølge ESPN er veteranen nær ved å forlate Old Trafford. Nok en gang er det Los Angeles Galaxy som forsøker å friste Zlatan Ibrahimovic til MLS. ESPN rapporterer i natt at Galaxy skal være i sluttforhandlinger om å kjøpe den 36 år gamle svensken, som ventes tilbake på banen om kort tid etter sin kompliserte kneskade.

Den tidligere Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo ønsker seg tilbake til engelsk fotball, men det blir trolig ikke til gamleklubben Manchester United. Real Madrids superstjerne er ikke fornøyd med situasjonen i Real Madrid, og ønsker seg både høyere lønn og er misfornøyd med å bli etterforsket av spanske skattemyndigheter. Men ifølge The Sun setter signeringen av Alexis Sánchez en stopper for en retur til Old Trafford. Cristiano Ronaldo og stjernens rådgivere har derfor utpekt Chelsea som sitt førstevalg. Chelsea vil trolig miste Eden Hazard til Real Madrid eller PSG til sommeren, og dermed er døren åpen for Ronaldo på Stamford Bridge. Portugiseren selv skal være svært fristet av å bosette i London.

– Ronaldo til Chelsea vil være en overraskende og gigantisk overgang, men det gir mening for alle parter, sier en sentral Ronaldo-kilde til The Sun.

Manchester City vil i løpet av de neste 24 timene bekrefte 570-millionersovergangen for Aymeric Laporte. Han skal allerede ha tatt avskjed med sine lagkamerater i Athletic Bilbao, hevder Mirror.

Chelseas manager Antonio Conte avviser at han går med planer om å selge angriperen Michy Batshuayi, melder Evening Standard.

Manchester Uniteds manager José Mourinho har plassert nysigneringen Alexis Sánchez ved siden av Marcus Rashford i garderoben, slik at unggutten kan lære av den tidligere Arsenal-spilleren, rapporterer Sun.

West Ham-spissen Diafra Sakho vil i løpet av kort tid selges til franske Rennes for 90 millioner kroner, hevder The Daily Mail.

Monaco-stjernen Fabinho, som er ønsket av både Manchester United og Manchester City, har gjort det klart at han ønsker å forlate den franske klubben for å søke nye utfordringer, melder Sky Sports.

Edin Dzekos mulige overgang til Chelsea skal ha brutt sammen etter at 31-åringens klubb Roma skal ha nektet å selge angriperen, påstår The Daily Star.

Watfords manager Javi Gracia bekrefter at han vil kjøpe Sunderlands midtbanespiller Didier Ndong, ifølge SunSport.

West Brom er klar til å signere Watford-spissen Troy Deeney, melder Birmingham Mail.

Newcastle vil komme med et siste bud på Feyenoord-spissen Nicolai Jørgensen i løpet av de neste 24 timene, hevder Chronicle.