Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video av Kristoffersens start i videovinduet øverst på siden! (med tillatelse fra NRK Sport)

Henrik Kristoffersen leverte en god andreomgang i Garmisch-Partenkirchen og kjørte seg opp fra niende- til fjerdeplass i søndagens storslalåmrenn.

– Det er surt, men samtidig mitt klart beste resultat i denne bakken. Det er en bakke jeg har slitt mye i og en bakke som ikke passer med spesielt bra, sier Kristoffersen til NTB.

Som så mange ganger før var det absolutt ingenting å gjøre med Marcel Hirscher. Østerrikeren var fullstendig overlegen og tok sin 55. verdenscupseier.

Han passerte dermed Herman Maier på listen over antall verdenscupseirer. Kun Ingmar Stenmark har flere triumfer med sine 86.

Hirscher, som nå har vunnet sju av sesongens åtte renn i storslalåm, hadde en seiersmargin på ett sekund og 57 hundredeler ned til landsmann Manuell Feller. Ted Ligety ble nummer tre - ett sekund og 69 hundredeler bak Hirscher.

Kristoffersen fikk en rotet start på andreomgangen da satte staven mellom beina og holdt på å falle ut fra start. Han sier også at det ble stress ved start da han først fikk beskjed om at det skulle være en tv-pause før han skulle kjøre.

– Jeg fikk litt panikk, fordi man vet at man taper tid på det, sa Kristoffersen om situasjonen som fort kunne endt med at 23-åringen falt før omgangen i det hele tatt var i gang.

Aleksander Aamodt Kilde leverte også solid med en sjetteplass, som er karrierebeste i storslalåm.

Se komplett resultatliste her!