Fotballryktene: – Liverpool fikk avslag på bud på "keepernes Pelé"

Mens Eden Hazard er ønsket av Premier League-rival. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool skal ifølge Mirror, som refererer til Il Tempo, har fått avslag på et bud på Romas brasilianske keeper Alisson Becker. Manager Jürgen Klopp er svært lysten på å bedre keepersituasjonen på Anfield etter flere sesonger med usikkerhet helt bakerst i laget. Det vil angivelig koste 480 millioner kroner å hente Alisson til Liverpool. 25-åringen omtales av den brasilianske keeperlegenden Taffarel som "keepernes Pelé".

Real Madrid og Eden Hazard har lenge vært koblet til hverandre. Nå skriver Mirror at også Manchester City kaster seg inn i kampen om Chelseas beste spiller. City skal være forberedt på å betale 1,65 milliarder kroner for belgieren, som ennå ikke har signert en kontraktsforlengelse med Chelsea.

Samtidig skriver Express at Chelsea vil komme med et forbedret tilbud til Romas spiss Edin Dzeko i håp om å få avtalen i boks før overgangsvinduet stenger onsdag.

Metro hevder at Liverpool og Tottenham må innse at jakten på Javier Pastore er over. PSGs argentinske midtbanespiller ønsker seg en overgang tilbake til Italia. Han spilte for Palermo før han ble solgt til PSG. Nå kobles 28-åringen til Inter.

Daily Star skriver at Arsenal ser ut til å vinne kampen om Jonny Evans. Manchester City har trukket seg ut og henter trolig Aymeric Laporte tidlig neste uke.

Arsenal har fått klar beskjed fra Borussia Dortmund om at de må legge 650 millioner kroner på bordet dersom de vil ha Pierre-Emerick Aubameyang, skriver Mirror.

The Sun skriver at Newcastle utfordrer Liverpool om underskriften til Gremio-spiss Luan.

Leonardo Ulloa kan være på vei tilbake til Brighton. Leicester Mercury skriver at spissen er aktuell for Premier League-nykommeren på lån.