Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ragnhild Mowinckel (25) var på skuddhold til en pallplass etter fjerdeplass i den første omgangen, men maktet ikke å levere godt nok andre gang ned bakken. Molde-jenta endte til slutt på sjetteplass i storslalåmen i Lenzerheide.

– Det er litt skuffende at hun ikke klarer å utnytte denne muligheten. Men for all del, stabiliteten er der. Nå nærmer hun seg en seier. Kanskje den kommer i Sør-Korea, sa TV 2s ekspertkommentator Jan Ove Nystuen.

Se Mowinckels andreomgang i videovinduet øverst på siden!

Det er kanskje ikke så rart at forventningene er i ferd med å skrus opp til Mowinckel. 25-åringen har for alvor levert jevne og gode resultater de siste ukene. Hun kom ikke i mål i kombinasjonen fredag da hun lå an til pallplass, mens de fire foregående rennene har endt med en åttendeplass, to sjetteplasser og karrierebeste da hun kjørte ned til andreplass under storslalåmen i Kronplatz i starten av uken.

Dermed seiler Mowinckel opp som en outsider når OL går av stabelen om to uker.

Seieren i lørdagens storslalåm gikk til fransk Tessa Worley, som vant sju hundredeler foran Viktoria Rebensburg. Meta Hrovat imponerte stor med å kjøre seg opp fra 14. - til tredjeplass. Mowinckel var ett sekund og 84 hundredeler bak Worley.

Søndag er det duket for slalåm i Lenzerheide på TV 2 og Sumo fra kl. 09.30!