Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kan bli en sensasjonell overgangssommer for Real Madrid. Daily Mail skriver at Los Blancos forebereder seg på noe stort. Angivelig ønsker Real Madrid å hente trioen Eden Hazard, Harry Kane og David de Gea for svimlende 5,46 milliarder kroner. Målet med de nye "galacticos" er å tette luken opp til Barcelona og gjenerobre den spanske fotballtronen.

PSGs Lucas Moura rykker stadig nærmere en overgang til Tottenham, melder blant andre RMC Sport.

Daily Mail skriver at Real Madrid ønsker å hente Tottenham-manager Mauricio Pochettino som ny trener. Ifølge avisen har det allerede vært kontakt mellom Real Madrid og argentinerens representanter.

Det meste tyder på at Aymeric Laporte blir neste mann inn portene på Etihad. Manchester City har fått godkjent et bud på den franske Athletic Club-forsvareren, og det er ventet at overgangen blir offentliggjort tidlig neste uke, skriver Guardian.

Et kjøp av Edin Dzeko ser ut til å falle gjennom for Chelsea. Partene er ikke enige om kontraktslengde, og nå har Chelsea satt mandag som siste frist før de ser seg om etter andre alternativer, skriver Telegraph. Også avtalen med Dzekos Roma-lagkompis Emerson Palmeri ser imidlertid ut til å bli en realitet.

Daily Star skriver at Arsenal har tilbud West Brom en liten slump penger pluss Mathieu Debuchy for å få Jonny Evans.

The Sun skriver samtidig at Arsenal må legge 275 millioner kroner for å sikre seg Evans.

The Sun skriver også at West Ham kommer til å legge inn et bud på Watfords Troy Deeney dersom forsøket på å hente Daniel Sturridge fra Liverpool ikke lykkes.

Vi holder oss til The Sun. Tabloidavisen hevder at Juventus ønsker å låne Manchester United-back Matteo Darmian.