BLODIG: Cristiano Ronaldo fikk et dypt kutt ved siden av øyet i 7-1-seieren søndag.
BLODIG: Cristiano Ronaldo fikk et dypt kutt ved siden av øyet i 7-1-seieren søndag. Foto: Sergio Perez

Ronaldo slår tilbake etter bildene som fikk nettet til å koke

– Jeg ser fortsatt bra ut, sier Cristiano Ronaldo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo har et rykte på seg for å være blant de mer forfengelige fotballspillerne. Da Real Madrid-stjernen fikk et kutt ved øyet i 7-1-seieren over Deportivo La Coruña søndag, lånte han fysioterapeutens mobiltelefon for å se på skadeomfanget.

Bildene av Ronaldo som studerte seg selv på, fikk sosiale medier til å koke.

– Cristiano Ronaldo med tidenes mest Cristiano Ronaldo-aktige øyeblikk mot Deportivo, skrev en Twitter-bruker.

– Han ser seg selv i speilet også når han er på banen, skrev en annen, ifølge BBC.

Ronaldo fikk stå over i cupfiaskoen mot Leganés denne uken, men kuttet virker ikke å ha tatt selvtilliten fra portugiseren, som for øvrig scoret to av målene mot Deportivo La Coruña.

– Jeg er vant til å få noen smeller, for motspillerne bruker å stoppe meg, men denne gangen var jeg heldig. Jeg er fortsatt glad, jeg ser bra ut og synet er like godt som før, så det er ikke noe problem, sier Ronaldo til det kinesiske fotballmagasinet Dongqiudi, gjengitt av den spanske avisen AS.

– Det er en del av spillet. Noen ganger skader du leggen din, andre ganger ryggen. Denne gangen var det øyet mitt. Jeg tenkte på å score, og jeg trodde ikke det skulle komme en støvel i ansiktet, men det er en del av fotballen, sier Ronaldo til magasinet som kåret ham til sesongens spiller i 2016/17.

Cristiano Ronaldo ble også spurt om egen fremtid. 32-åringen kobles til stadighet bort fra Real Madrid.

– Selvsagt trives jeg i Madrid. Jeg har vært i denne byen siden 2009 og jeg elsker klimaet og folket. Det er nært Portugal og du kan kjøre dit. Spania er en flott land, jeg elsker det. Selvfølgelig ønsker jeg å bli her, for jeg elsker klubben, sier Ronaldo, som trolig er tilbake fra start i lørdagens toppkamp mot Valencia.

Real Madrid ligger på fjerdeplass i La Liga med fem poeng opp til nettopp Valencia på plassen over. Hele 19 poeng skiller Real Madrid og den suverene serielederen Barcelona. Atlético Madrid ligger på andreplass med elleve poeng opp til den katalanske storklubben.