OVERRASKET: Courteney Cox, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston.
OVERRASKET: Courteney Cox, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston. Foto: Vince Bucci

«Venner for livet»-stjerner avslører hvordan de reagerte på falsk video

Lisa Kudrow (54) og Courteney Cox (53) har begge sett den falske filmtraileren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 12. januar ble det lastet opp en falsk filmtrailer for det som så ut til å være en kommende – og etterlengtet – «Venner for livet»-film.

Problemet er bare at videoen er falsk.

Likevel har videoen over 40 millioner visninger, og to av dem som har sett den er Lisa Kudrow og Courteney Cox, som begge hadde sentrale roller i den populære TV-serien.

– Hva gjør vi?

– Courteney ringte meg og spurte om jeg hadde sett traileren og hva vi skal gjøre med det, forteller Kudrow til talkshow-verten Conan O'Brien.

Kudrows svar til Cox var som tatt ut av munnen på rollefiguren hennes Phoebe:

– Ingenting!

For stjernene fra «Venner for livet» har alltid vært konsekvent på at det ikke vil bli en reunion, men at de heller støtter hverandre i hver sine prosjekter.

Usikker

Bildene i den falske filmtraileren er hentet fra forskjellige serier og filmer skuespillerne har vært med i tiden etter «Venner for livet», og klippet sammen til noe som kan se ut som en reunion.

Likevel har responsen på den falske traileren gjort inntrykk, men Kudrow er usikker på hvordan «Venner for livet»-verden ville vært nå.

– Noe burde gjøres. Men jeg vet ikke hva, sier plutselig Kudrow, og tenner på nytt håpet for millioner av fans der ute.

– Serien var om en gjeng i 20- og 30-årene. Det handlet ikke om oss som er i 40- og 50-årene. Om vi har de samme problemene nå som da, er det bare trist, ler hun.