To målgivende fra Zucca da Rangers vant thriller

Mats Zuccarello (30) var sentral da New York Rangers vant 6-5 borte mot San Jose Sharks i NHL.

SENTRAL: Mats Zuccarello med to målgivende. Bildet er fra en kamp tidligere i sesongen. Foto: Bruce Bennett

Zuccarello var først involvert da Rangers tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen etter mål fra Kevin Hayes, deretter da J.T. Miller satte inn 6-4 to minutter før slutt.

Tomas Hertl reduserte til 5-6 da 50 sekunder gjensto, men Rangers holdt unna og berget seier på borteis.

Zuccarello spilte 18.19 minutter for New York Rangers. Laget jakter sluttspillplass, men ligger fortsatt bak i jakten på avansement fra grunnspillet.

Denne sesongen står Zuccarello med åtte mål og 29 assist på 49 kamper.