HÅNDTRYKKET: Ed Woodward (t.v.) og José Mourinho er enige om en kontraktsforlengelse.
HÅNDTRYKKET: Ed Woodward (t.v.) og José Mourinho er enige om en kontraktsforlengelse. Foto: manutd.com

Mourinho forlenget med Manchester United

José Mourinho (54) har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2020.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United bekrefter at manager José Mourinho har forlenget kontrakten med ett år, frem til sommeren 2020. Avtalen har opsjon på ytterligere ett år.

Portugiserens kontrakt med Manchester United gikk opprinnelig ut neste år, og det har ført til spekulasjoner rundt fremtiden til José Mourinho, som har flørtet med PSG.

– Jeg er virkelig stolt over å være Manchester United-manager. Jeg vil si tusen takk til eierne og til Ed Woodward for anerkjennelsen av mitt harde arbeid og dedikasjon. Jeg er fornøyd med at dem stoler på at jeg er den rette manageren for denne fantastiske klubben, sier Mourinho.

I sin første sesong ledet Mourinho klubben til triumf i Ligacupen og Europaligaen, samt seier i Community Shield. I Premier League ble de nummer seks. Denne sesongen ligger de på andreplass i ligaen.

– Vi har satt høye standarder med å vinne tre trofeer på samme sesong, men det er dette jeg forventer av mitt lag. Vi skaper forutsetningene for en strålende og suksessfull fremtid for Manchester United, sier Mourinho.

Mourinho har ledet klubber som Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid.

– Arbeidsinnsatsen og profesjonisme er fantastisk og han har fortsatt klubbens visjon om å gi talentfulle, unge spillere sjansen på førstelaget. Han har fått inn energi og fått inn en skikkelighet i alt som gjøres, og jeg er sikker på at han vil fortsette å levere resultater, sier klubbdirektør Ed Woodward.