Bjarne Brøndbo kastet klærne på Norske Talenter-audition

Fitnessutøveren Eirik Thingstad Lundstein (29) audition på Norske Talenter fikk Bjarne Brøndbo (53) til å vise muskler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

29 år gamle Eirik Thingstad Lundstein er en svært sprek mann, og i kveld skal han vise muskler på Norske Talenter med sin audition.

Eirik har blitt verdenskjent for for sine forlengs- og baklengssaltoer med kettlebells på 8 kilo, og utøver idretten acrofitness.

– Det er ikke mange som gjør det, mange kan nok gjøre det men idéen i seg selv er småidiotisk. Jeg tok det som en utfordring og tenkte at det går bra, sier Eirik til TV 2.

Prolaps

Eiriks halsbrekkende stunts førte til at han ble hardt skadet, men han ga aldri opp og trente seg tilbake fra en alvorlig prolaps.

ACROFITNESS: Eirik Thingstad Lundstein under audition på Norske talenter. Foto: TV 2
ACROFITNESS: Eirik Thingstad Lundstein under audition på Norske talenter. Foto: TV 2

– Jeg har jo skadet meg skikkelig for to år siden. Jeg endte opp med å bli lam i begge beina og ble sendt rett til sykehuset. Det var mange dårlige løft og jeg våknet en morgen og brukte en time på å komme meg fra liggende stilling til sengekanten. Jeg prøvde å reise meg, men det smalt i beinet og jeg kjente ingenting, forteller han.

Norske Talenter

Etter en lang opptreningsperiode har 29-åringen fra Elverum kommet tilbake, og nå er han på TV-ruta i Norske Talenter, der skal han skal vise sine halsbrekkende stunts.

– Jeg synes det er viktig å vise akrofitness til folket, for dette er noe jeg brenner for. Du blander vektløftning og finess med turn og det er ikke mange som driver med dette. Jeg håper å være en inspirasjon og vise at med god trening kan man komme dit jeg er, forteller han.

Bjarne Brøndbo-posering

På Norske talenter ble det god stemning da muskelbunten fra Elverum dukket opp.

Dommer Bjarne Brøndbo ville også å vise muskler.

– Det var artig, og vi kan kanskje jobbe litt med poseringen, avslutter Eirik.