Fotballryktene: – Hevder Agüero kan forsvinne i spektakulær byttehandel

Mens en Liverpool-flopp omsider ser ut til å være ferdig i klubben. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Husk at du kan følge den siste utviklingen i TV 2s overgangssenter her!

The Sun skriver at Atlético Madrid er interessert i å hente Sergio Agüero hjem i det som må omtales som en spektakulær byttehandel. Pep Guardiola ønsker ikke å gi slipp på argentineren, men ser det som en mulighet å få Antoine Griezmann til Manchester City. En kilde sier at Atlético allerede har kontaktet City for å høre om det er muligheter for å hente Agüero.

Se Agüero score hat trick mot Newcastle i videovinduet øverst på siden!

Og det er mer som kan skje i City. Telegraph skriver at en avtale for Athletic Club-midtstopper Aymeric Laporte er nært forestående. Utkjøpsklausulen på 710 millioner kroner er utløst og nå ser det ut til at avtalen går i boks.

Etter alle solemerker blir Emerson Palmeri Chelsea-spiller i løpet av få dager. Ifølge Guardian har Chelsea fått tilslag på et bud på Roma-backen, og nå jobbes det også med å få på plass en avtale for spissen Edin Dzeko.

Express skriver at Aston Villa ønsker å låne Manchester Uniteds Axel Tuanzebe.

Husker du Lazar Markovic? 23-åringen kan omsider være ferdig i Liverpool etter utlån i både Fenerbahce, Sporting og Hull. Ifølge Mirror skal Lokomotiv Moskva være lystne på å hente angriperen.

Mirror skriver også at Liverpool trolig feiler i forsøket på å hente Inters 18-årige stjerneskudd Zinho Vanheusden. Midtstopperen blir trolig leiet ut til Standard Liège.

West Ham har kommet et langt steg nærmere signering av den portugisiske landslagsspillern Joao Mario. Ifølge Independent er Inter og midtbanespilleren enige om at en overgang blir en ralitet.

Southampton er i ferd med å signere Monaco-spiss Guido Carrillo. Telegraph er blant avisene som melder at klubbene er enige om en overgangssum på rundt 200 millioner kroner for den 26-årige argentineren. Saints skal også være interessert i Spartak Moskvas Quincy Promes.

Newcastle har fått gode meldinger i jakten på Nicolai Jørgensen. Feyenoord-dansken skal ha sagt at han er interessert i en overgang til Premier League-klubben, melder Chronicle Live.