INGEN GJENFORENING MED DET FØRSTE: Skuespillerne i «Friends», Lisa Kudwow, Matthew Fox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox og Matt LeBlanc blir ikke å se sammen på skjermen, slik mange har trodd.
INGEN GJENFORENING MED DET FØRSTE: Skuespillerne i «Friends», Lisa Kudwow, Matthew Fox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox og Matt LeBlanc blir ikke å se sammen på skjermen, slik mange har trodd. Foto: Getty Images

Millioner av «Friends»-fans lurt trill rundt av falsk video

«Friends»-fansen jublet da de trodde Rachel, Monica, Ross, Chandler, Joey og Phoebe skulle gjøre comeback. Det var bare ett problem ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange har ventet lenge på en «Friends»-gjenforening, og mange fans av hitserien trodde nylig at deres ønske var oppfylt.

12. januar lastet YouTube-kontoen Smasher, som har spesialisert seg i falske filmtrailere, opp det som kunne se ut som den offisielle traileren for en kommende «Friends»-film.

Det tok ikke mange minuttene før videoen, «The One With the Reunion», gikk viralt.

I skrivende stund har over fem millioner sett videoen, som for et utrent øye kan se ut som en ekte filmtrailer.

«Stjernespekket og spektakulær»

Mange trodde at dette virkelig var traileren til den uventede gjenforeningen, og at traileren bekreftet at «Rachel», «Monica», «Ross», «Chandler» , «Joey» og«Phoebe» skulle gjøre comeback.

Smasher presenterer filmplottet slik:

«Handlingen utspiller seg et par år etter siste episode, med Ben og Emma som er voksne. Mike og Phoebe har problemer i ekteskapet, Monica og Chandler skal skilles, Joey klarte ikke å finne noen, og Ross og Rachel er i vanskeligheter etter mange år fra hverandre! Sammen med overraskelsesopptredener fra dagens skuespillere, og noen gamle venner, er denne filmen stjernespekket og spektakulær, med en lærdom om viktigheten å være der for hverandre».

Se den falske filmtraileren under:

Gamle klipp blir som nye

I virkeligheten er traileren satt sammen av flere klipp fra skuespillernes andre TV- og filmroller.

GODE VENNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox under premieren på «The Tripper» i Los Angeles i 2007.
GODE VENNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox under premieren på «The Tripper» i Los Angeles i 2007. Foto: AP

Man kan blant annet se klipp fra da Lisa Kudrow (54), som spilte «Phoebe» i «Friends», hadde en gjesterolle i serien «Cougar Town», hvor Courteney Cox (53) hadde hovedrollen.

Et annet klipp er fra da David Schwimmer (51), som spilte «Ross», gjestet Matt LeBlanc (50) sin serie «Episodes».

Helt siden siste episode av «Friends» ble sendt i 2004, har seriens mange millioner fans håpet på en gjenforening.

Under kan du se noen av reaksjonene etter at det ble kjent at filmtraileren for «The One With The Reunion» bare var oppspinn:

Har knust drømmer i 13 år

Skal vi tro skuespillerne selv, er det lite sannsynlig at den fiktive vennegjengen noen gang kommer til å forenes.

I et intervju med Heat Magazine i fjor sa Lisa Kudrow at hun synes at det er leit å hele tiden fortelle at det aldri kommer til å bli en «Friends»-gjenforening.

– Jeg føler at jeg konstant sprekker den lille boblen med håp hver gang noen spør. Det har gått 13 år – 13 år med det samme spørsmålet, og akkurat nå, eller i fremtiden, kommer det ikke til å skje. Og hver gang jeg sier det, blir jeg kjeftet på, fortalte hun.

Hun mente at det ville vært helt ulogisk å samle de gamle vennene igjen, fordi de ikke lenger har så mye til felles.

– De henger ikke lenger på kafeen, og alle sammen har flyttet vekk. Chandler og Monica bor upstate. Phoebe og Mike gjør sikkert det samme. Hvilken grunn skulle de ha til å samles igjen over tid? Den settingen og det tidspunktet i livet, funket utmerket for dem, sa hun.