TIL NORGE: Britney Spears kommer for å underholde den norske fansen til høsten.
TIL NORGE: Britney Spears kommer for å underholde den norske fansen til høsten. Foto: Yoshika Horita/AP

Britney Spears kommer til Norge

Pop-dronningen tar turen til Telenor Arena 10. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oops! ...She does it again! 14 år etter siste opptreden i Norge er Britney Spears tilbake for å underholde norske fans.

Ifølge turnéplanen skal 36-åringen holde konsert i Telenor Arena på Fornebu 10. august, hvor det er plass til 25.000 elleville Britney-fans.

Billettene slippes fredag morgen klokken 09.00.

Vegas-show til Europa

Konserten er en del av «Britney: Piece of me»-showet, som opprinnelig har vært forbeholdt de som har tatt turen til Las Vegas.

«Baby One More Time»-sangeren skal også besøke «söta bror». Dagen etter at hun har spilt i Oslo, reiser hun til Sandviken i Sverige for å holde konsert på Goransson Arena.

Knakk sammen

Da hun ga ut sin første singel som 16-åring, hiten «Baby One More Time», eskalerte karrieren raskt, og hun ble en av 90-tallets største popikon.

Både fans og presse fulgte henne tett gjennom 2000-tallet. Dette var et tiår av livet hun selv har beskrevet som forferdelig. I 2008 fulgte hele verden med da popstjernen fikk en psykisk knekk og ble lagt inn på rehab etter en tøff skilsmisse med Kevin Federline, og det glattbarberte hodet hennes prydet alle avisforsider.

I ettertid har hun uttalt at hun stortrives i tredveårene. I dag er hun sammen med den tolv år yngre fitness-modellen Sam Asghari. Forholdet ble bekreftet av Spears' i fjor sommer.