SINGEL: På under ett år er det for andre gang slutt mellom Anniken Jørgensen og bergenseren Anders Gran.
SINGEL: På under ett år er det for andre gang slutt mellom Anniken Jørgensen og bergenseren Anders Gran. Foto: Espen Solli / TV 2

Brudd for «Bloggerne»-Anniken (21) – igjen

«Bloggerne»-Anniken og Anders Gran har gjort det slutt for andre gang på syv måneder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

16. februar 2017 viste de seg sammen for første gang på premierefesten til den sjette sesongen av den populære TV 2-serien «Bloggerne».

I juni ble det derimot slutt. I et blogginnlegg med tittelen «Ja, vi har tatt en pause», skrev bloggeren at de skulle flytte fra hverandre, men at hun håpet de ville finne tilbake til hverandre ved en senere anledning.

Omlag fem måneder senere, i november 2017, kom nyheten om at drammenseren og bergenseren igjen hadde innledet et forhold.

Slutt igjen

Nå er det nok en gang slutt mellom det profilerte paret, under et år etter at de for første gang viste seg sammen.

I et innlegg datert 16. januar forteller «Bloggerne»-profilen at hun og Gran har tatt en ny pause.

«Jeg og Anders har lovt hverandre å ikke snakke sammen på 14 dager. Ikke et ord, for å kjenne på ting. Det er dag tre, og jeg rakner i det stille. For problemene er ikke å miste kjæresten, de syrlige kyssene og måten han tar på meg på. Jeg har mistet bestevennen min, han som støtter meg gjennom alt

«Jeg har allerede kjærlighetssorg over noe jeg enda ikke har mistet.»

Søndag kveld kom den endelige beskjeden om at det var ordentlig slutt mellom dem.

«Prøver å ikke ringe han, prøver å ikke ta den om han ringer meg

«Det er slutt med Anders, det er en stor sorg som sakte men sikkert blir mer og mer virkelig for meg», skriver Jørgensen i blogginnlegget.

Jørgensen er gjort kjent med TV 2s omtale av bruddet, men ønsker ikke å kommentere det ytterligere.

Kjærlighetssorg

På pressetreffet til «Bloggerne» høsten 2017 avslørte Jørgensen overfor TV 2 at hun skriver bok om sin første kjærlighetssorg.

Bloggeren har tidligere vært sammen med Broiler-artist Mikkel Christiansen (26). Det ble slutt da Jørgensen var 17 år, og i «Bloggerne» fortalte hun åpenhjertig om kjærlighetssorgen som nesten tok knekken på henne.

Boken skal etter planen gis ut høsten 2018 på Panta forlag. Det bekrefter Kaia Eriksen, PR- og kommunikasjonssjef i forlaget.

– Boken kommer til å ha stor betydning for Annikens lesere og alle andre som kan kjenne seg igjen i det hun skriver om, sa Eriksen til TV 2.

Avsløringer

Jørgensen forteller at hun kommer til å dele mye i boken.

– Boken blir det leserne mine alltid har elsket – åpenheten og ektheten i skrivingen min. Det blir en veldig sterk bok, og kanskje til og med for åpen. Det blir veldig hardt og ekte, og det kan nok skaffe meg trøbbel på mange måter, sa hun.

– Trøbbel med andre som er involverte?

– Med andre som er involverte og for ting som jeg har gjort opp igjennom årene som jeg faktisk har klart å holde helt for meg selv. Det skal jeg være åpen om nå, sier hun, og forteller at det vil komme flere avsløringer i boken.

Massiv hets

Drammenseren fikk massiv omtale og kritikk da hun i løpet av sesongen blant annet omtalte to menn på trilletur i New York, og uttalte at kvinner gikk gravide i 12 måneder.

– Da jeg gikk gjennom kommentarfeltet så jeg at hetsen gikk utover foreldrene mine og kjæresten min. Og da tenkte jeg at dette ikke var greit. Det kan gå utover meg, men sånt skal ikke gå utover min familie, sa 21-åringen da hun gjestet God morgen Norge.