SPORTY: David Harbour har vist at han holder sitt ord overfor fansen.
SPORTY: David Harbour har vist at han holder sitt ord overfor fansen. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP

Stranger Things-stjernen må vie brudepar etter Twitter-utfordring

Etter at «Stranger Things»-stjernen godtok en Twitter-utfordring fra en fan, ser det ut til at han må han vie et brudepar når de gifter seg i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En som den siste tiden har gjort seg kjent for å holde det han lover, er «Stranger Things»-stjernen Jim Harbour.

Det hele startet i oktober, da skuespilleren, som er kjent for rollen som sheriff Jim Hopper i TV-serien «Stranger Things», fikk en utfordring fra en fan.

17 år gamle Damaris Fregoso skrev til stjernen på Twitter, og lurte på hvor mange retweets hun måtte få for at han ville være med på skolebildene hennes.

Og skuespilleren svarte, enkelt og greit: 25.000.

«Og jeg får ha på meg skolegenseren og holde en trombone,» svarte han.

Minneverdig

På spørsmål om hvorfor han svarte på tweeten, sier Harbour til ThisIsInsider:

– Tanken på meg i en liten high school-genser, mens jeg holdt en trombone sammen med denne stakkars jenta som prøvde å ta skolebildene sine seriøst... Jeg syntes bare det var så morsomt.

Og stjernen holdt det han lovet.

Det hele endte med at Damaris Fregoso fikk en serie årbokbilder hun neppe vil glemme.

Tre måneder etter at 17-åringen postet Twitter-meldingen, møttes de to på Netflix sitt hovedkontor i Los Angeles, skriver Huffington Post. Som lovet var skuespilleren ikledd skolens genser – og han hadde med seg en trombone.

Må ordineres

Nå har enda en fan kommet med en utfordring til Harbour.

15. januar spurte 23 år gamle Ericka Millholland på Twitter, hva som skal til for at Harbour vier henne og forloveden i bryllupet deres i september i år.

Og Harbour svarte igjen, men denne gangen høynet han innsatsen betraktelig, og krevde 125.000 retweetes.

– Så lenge datoen passer med opptakene til sesong 3 (av «Stranger Things» journ.anm.), vil jeg ordinere meg og gjennomføre seremonien, svarte han.

Skuespilleren krever også at han får lese opp et selvvalgt kjærlighetsbrev og at han får det første stykket av bryllupskaken.

I skrivende stund har Twitter-meldingen til Ericka litt over 100.000 retweets, men under ett døgn etter at utfordringen ble tatt opp, kom Harbour med en oppdatering som gir uttrykk for at han kommer til å gjennomføre vielsen:

«Søren. Ikke en gang 24 timer. Dere tuller med meg. Ericka, send meg melding for å sette i gang dette. Jeg kommer til å gjøre det skikkelig vanskelig neste gang, internett, dette er ikke over mellom oss...»

Vil stjele uavhengighetserklæringen

Nå kan internett tydeligvis ikke få nok av skuespilleren og flere har prøvd seg på utfordringer rettet mot Harbour.

På spørsmål om hvor mange retweets som måtte til for å komme hjem til en fan for å rense kattedoen hennes, svarer skuespilleren 325.000. I skrivende stund har meldingen (heldigvis for Harbour) «bare» fått i overkant av 4000 retweets.

En annen fortvilet Twitter-bruker ber folk roe ned utfordringene.

– Snart kommer vi til å få han til å stjele uavhengighetserklæringen eller noe, skriver han.

Og for å stjele uavhengighetserklæringen krever Harbour 525.000 retweets. Så langt har stjernen vist at han holder sitt ord, så la oss håpe at akkurat dét tallet aldri blir nådd.