DRAKTNUMMER 7: Det som ser ut som Alexis Sánchez tar en selfie med det som trolig blir hans nye drakt.
DRAKTNUMMER 7: Det som ser ut som Alexis Sánchez tar en selfie med det som trolig blir hans nye drakt. Foto: Twitter

Det første bildet?

Hevder dette er et lekket bilde av Sánchez i United-drakt

Super-byttehandelen mellom Arsenal og Manchester United nærmer seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sosiale medier og engelsk presse koker søndag kveld etter at det som hevdes å være et lekket bilde av Alexis Sánchez i en Manchester United-drakt har dukket opp på nettet.

Blant de som omtaler bildet er Mirror, Metro, Daily Mail og Joe.co.uk.

Bildet er av lav kvalitet, så helt sikker på autensiteten kan man ikke være, men det er ikke urimelig at det stemmer.

ESPNs journalist med spesialfelt Manchester United melder at Sánchez har vært på Uniteds treningsfelt for å filme og å ta bilder, som de siste forberedelser før en eventuell offisiell presentasjon som United-spiller. Det betyr at alt annet er i orden.

Draktnummer

Det er der bildet sies å være fra. Det vil bety at chileneren får draktnummer 7 i Manchester United, et nummer som har vært ledig på Old Trafford. Det er også nummeret han har pr. dags dato i Arsenal.

Arsenal og Manchester United er ifølge engelske medier enige om en byttehandel med Henrikh Mkhitaryan for Sánchez, og tidligere på dagen var begge to på plass for sine medisinske tester.

Daily Mail har blant annet bilder av Alexis Sánchez på vei inn på Carrington for sin medisinske test, mens Mkhitaryan er fotografert i London.

– God byttehandel

Før Sánchez kan bekreftes må også armenerens overgang være fullstendig klar. Arsenal-manager Arsène Wenger har gjort det klart at det ikke er aktuelt å la chileneren gå uten at det kommer inn noen andre veien.

BBC meldte lørdag kveld at det er en ren byttehandel mellom de to klubbene.

– Slik situasjonen er blitt for Arsenal og Sánchez, så tenker jeg at dette er en god byttehandel for begge lag. Det beste for Arsenal var om Sánchez signerte ny kontrakt, men det løpet var kjørt, og da er det bra at de får inn Mkhitaryan, sier TV 2s fotballekspert Petter Myhre.

– Handelen er veldig god for Manchester United, som får inn en av de beste offensive spillerne i Premier League. Jeg har sansen for Mkhitaryan også, men så lenge han ikke har Mourinhos tillit, og ikke er en han vil bruke og dyrke, så er det bedre for ham å spille i Arsenal der han trolig vil få mer tillit.