Tok til tårene etter å ha påført motstanderen beinbrudd

Salomón Rondon fortvilet etter James McCarthys skrekkskade.

Theo Walcott noterte seg for en målgivende i debuten, men det var skrekkskaden til James McCarthy som fikk den store oppmerksomheten i 1-1-kampen mellom Everton og West Bromwich.

Se hva som skjedde over!

Drøyt 57 minutter var spilt da Salomón Rondón fikk en kjempesjanse. Den råsterke venezuelaneren ladet kanonen for å skyte, da McCarthy kom skliende inn for å blokkere forsøket.

Dobbelt beinbrudd
Da Rondón forsøkte å avslutte, traff han Everton-spilleren og det endte med beinbrudd for McCarthy.

Både Rondón og Everton-keeper Jordan Pickford reagerte umiddelbart og fektet heftig med armene for å legehjelp.

– Hjerteskjærende øyeblikk for James McCarthy i det han blir båret av med den som ser ut som et beinbrudd, skriver Everton på Twitter.

Like etter kampslutt bekreftet klubben at McCarthy har pådratt seg et dobbelt beinbrudd.

– James har brukket skinnebeinet og leggbeinet. Han har betalt en høy pris for sin modighet og iver. Det er et hardt slag for ham og oss, sier Everton-manager Sam Allardyce.

Tok til tårene
Salomón Rondón var svært preget av det som hadde skjedd med motstanderen.

WBA-spilleren stod oppløst i tårer ute på matta, og ble trøstet av lagkameratene.

– Jeg tror Solomon ble trautmatisert. Han hørte sannsynligvis bruddet. Det påvirket ham, han er en slik person. På ett tidspunkt var jeg ikke sikker på om han kunne fortsette. Jeg må si all ære til ham. Han var påvirket en liten stund, men han var definitivt banens beste i dag. Han var fantastisk som oss, sier WBA-manager Alan Pardew.

Etter kampen har Rondon tvitret om hendelsen.

– Helt knust. All rivalisering glemmes når en kollega lider en så uheldig skade. Håper virkelig å se deg tilbake på banen igjen snart, skriver venezuelaneren.

Walcott-assist
Før McCarthy pådro seg skrekkskaden hadde Jay Rodriguez sendt West Brom i ledelsen, men med 20 minutter igjen av kampen utlignet vertene.

Et innlegg fra McCarthy-erstatter Wayne Rooney nådde pannebrasken til debutant Theo Walcott, som headet ballen inn foran mål.

Der kom Oumar Niasse, som akkurat hadde blitt byttet inn, stormende, og satte inn 1-1.