FORLATER CITY? Pep Guardiola er ønsket av PSG.
FORLATER CITY? Pep Guardiola er ønsket av PSG. Foto: Dave Thompsom

Fotballryktene: – Pep Guardiola kan forsvinne til PSG

Og Tottenham ser ut til å snyte Arsenal for brasiliansk stjerneskudd. Her er lørdagens fotballrykter!

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i engelske medier.

Her er lørdagens fotballrykter:

Manchester Citys suksessjef Pep Guardiola kan forsvinne til den styrtrike franske klubben PSG i sommer. Guardiola skal være PSGs førstevalg og skal være tilbudt en monsterlønn i Paris. Ifølge The Mirror er det ikke utenkelig at Guardiola vil takke ja til en ny utfordring etter å ha ledet Manchester City til topps på Premier League-tabellen.

Tottenham forventes stikke av med underskriften til Bordeauxs 20 år gamle brasilianske offensive midtbanespiller Malcom rett foran nesen til Arsenal. Det melder Telegraph.

West Hams Javier Hernandez skal være ønsket av Manchester United, men nå tyder det meste på at 29-åringen ender opp i tyrkiske Besiktas for rundt 75 millioner kroner i overgangssum. Det hevder Goal.com

Crystal Palace har lagt inn et bud på omlag 100 millioner kroner for Inter-spissen Eder, melder Corriere dello Sport.

Everton skal ha lagt inn et bud på Lilles forsvarsspiller Adama Soumaoro. 25-åringen skal være interessert i en overgang, ifølge Liverpool Echo.

Southamptons manager Mauricio Pellegrino sier at klubben føler seg snytt etter at Theo Walcott vraket tilbudet om å vende hjem til gamleklubben til fordel for Everton, skrvier Southampton Echo.

Chelsea er i avsluttende samtaler med Serie A-giganten Roma om å kjøpe den 23 år gamle venstrebacken Emerson Palmieri og stjernespissen Edin Dzeko, påstår Telegraph.

Swansea har kontaktet superagenten Jorge Mendes for å hjelpe klubben til å finne rett spillere på overgangsmarkedet i januar. Mendes er agenten til blant annet Cristiano Ronaldo og José Mourinho. Telegraph hevder Mendes har flere spillere på sin klientliste som ønsker seg til Premier League.

Manchester United og Paris St-Germain er begge ute etter den tidligere Chelsea-spilleren Lassana Diarra. 32-åringen, som også har en fortid i Arsenal og Portsmouth, forlot Al Jazira i Emiratene forrige måned, skriver Le Parisien.

Arsenal er klar til å tilby angriperen Olivier Giroud i bytte for å sikre seg Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. Det melder Independent.