FÅR KRITIKK: Franskmannen får virkelig høre det av sin tidligere elev.
FÅR KRITIKK: Franskmannen får virkelig høre det av sin tidligere elev. Foto: Oli Scarff
Premier League

Tidligere Arsenal-stjerne mener at Wenger er falsk

Emmanuel Adebayor kritiserer både Arséne Wenger og Arsenal. Han kaller franskmannen falsk og sier at han hater klubben.

I et intervju med den tyrkiske kanalen TRT World, via Mirror forteller Adebayor om sitt hat for Arsenal, og at en falsk manager var grunnen til at han måtte forlate londonklubben.

– Wenger kalte meg inn på kontoret sitt og sa at jeg ikke lenger var i hans planer, sier Adebayor.

Spissen, som nå tjener til livets opphold i Tyrkia, mener han fortalte Wenger at han var villig til å slåss for plassen sin i Arsenal-laget, men det fungerte ikke.

– Jeg ble fortalt at det ikke var mulig å krige seg til en plass. Jeg måtte dra, fordi jeg ikke kom til å få spille noen kamper uansett, sa togoleseren.

Det endte med en overgang til Manchester City, og på den etterfølgende pressekonferansen sa Wenger noe som satte en støkk i Adebayor.

– Wenger sa til pressen at jeg forlot Arsenal på grunn av penger, noe som var ren løgn. Etter den dagen har jeg hatet Arsenal. Når jeg ser på kampene deres vil jeg på én måte at de skal vinne, men også tape, for skuffelsen i meg er fortsatt så stor.

I et intervju med Wenger i Daily Mail fra samme periode, stemmer ikke de nye uttalelsene fra Adebayor helt med det som ble sagt da.

– Jeg tror ikke Adebayor er besatt av penger. Jeg må si det for å være rettferdig mot han, sa Wenger da.