MIRA CRAIG (34) MÅTTE FORLATE «FARMEN KJENDIS»:

Avslører hva som skjedde da «Farmen»-kameraene var skrudd av

Mira Craig ble stemt hjem fra TV 2-programmet etter flere konflikter med de andre kjendisdeltakerne. Nå forteller hun om dramatikken som oppstod da de ikke ble filmet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag var det utfordrer Mira Craig (34) som måtte forlate «Farmen kjendis».

Artisten måtte forlate gården etter flere konflikter med de andre deltakerne, og da spesielt storbonden, stylisten Erlend Elias (34).

På besøk hos God Morgen Norge forteller Mira at det var tøft å komme inn i TV 2-serien som utfordrer, sammen med ørkenrallykjører Pål Anders Ullevålsæter (37).

– Det var annerledes å komme inn. De har jo allerede blitt hjernevaska av spillet og blitt vant til det med storbonden og alle disse tingene, sier hun i videoen du ser over.

Hemmelig sabotasje

Craig forteller at det var mye som skjedde på gården som ikke kom med på TV.

– Jeg var innstilt på å jobbe kjempehardt, og jeg jobbet kjempehardt. Det er mye som har blitt klippet bort. Jeg matet og ga vann til fem forskjellige dyr hver dag, flere ganger om dagen, og jeg sydde fem-seks kjoler til barn. Jeg ble ferdig med min oppgave først av alle, sier hun.

FULL KRANGEL: Erlend Elias og Mira Craig røk i tottene på hverandre i onsdagens episode av «Farmen kjendis». Foto: TV 2
FULL KRANGEL: Erlend Elias og Mira Craig røk i tottene på hverandre i onsdagens episode av «Farmen kjendis». Foto: TV 2

Hun forteller at hun ble utsatt for sabotasje, og at heller ikke dette kom med på TV.

Her må Mira og Lene rense lufta: – Du vil bare ha meg vekk!

– De klippet opp sømmene, så jeg måtte sy dem på nytt, sier hun.

Ville unngå kameraene

På spørsmål om hvorfor det ble så konfliktfylt, stiller Mira seg uforstående til det hele.

– Erlend Elias dro med seg kameraene og løp etter meg 20 ganger i løpet av de dagene. Det dere ser er det siste strået, når jeg klikker og sier noe tilbake. Alle de andre 20 gangene løp jeg bort fra ham, og unngikk ham og kameraene. Han jaktet etter meg, forteller hun.

Hun sier at Erlend Elias samlet alle deltakerne og påstod at Mira Craig hadde truet ham på livet.

Ifølge «God Morgen Norge»-programleder Espen Fiveland (44), har Erlend Elias påstått at Mira sa at han ikke kunne føle seg trygg da han kom tilbake til Oslo.

Her ryker Erlend Elias og Mira i tottene på hverandre:

– Det har jeg aldri sagt. Det jeg sa var at han ikke oppfører seg slik utenfor «Farmen», sier Mira, og forteller at hun har møtt Erlend Elias flere ganger i hovedstaden.

– Jeg har møtt ham på et par eventer før, og da har han vært sååå snill mot meg. I «Farmen» var han kjempeslem, sier hun.

– Helt gæren

Mira påstår at også Erlend Elias ga henne flere forskjellige oppgaver, men at han kom med kontrabeskjeder samtidig som hun utførte dem.

– Han stilte seg opp i døra og lot meg ikke komme forbi. Det var mye slikt kaos som ikke kom med. Han var helt gæren, sier Mira.

Og:

– Han satt bare i huset hele dagen og strikka og drakk likør. Han gjorde ingenting.

.

Slik har du aldri sett Erlend Elias: