TVILLINGFORELDRE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova viser frem tvillingene på Instagram.
TVILLINGFORELDRE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova viser frem tvillingene på Instagram. Foto: Kevork Djansezian / NTB scanpix

Nå viser stjerneparet frem babyene de prøvde å skjule

Ingen visste at de ventet barn – nå viser paret frem de nyfødte tvillingene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden de ble sammen i 2001 har spanske Enrique Iglesias (42) og tidligere tennisproff Anna Kournikova (36) holdt en lav profil.

Fansen ble derfor sjokkert da det sent i desember plutselig ble kjent at paret gjennom 17 år hadde fått sine første barn.

Ifølge det amerikanskje kjendisnettstedet TMZ skal ingen ha visst om Kournikovas voksende mage.

«Det eneste som overskygger denne velsignede stunden er det faktum at de har holdt det hele hemmelig i ni måneder», skrev TMZ, og opplyste at det er mer enn ett år siden paret ble fotografert sammen.

Tvillinger

Nå viser paret stolt frem de to små som har fått navnene Lucy og Nicholas.

Kournikova og Iglesias publiserte hvert sitt bilde med hver sin tvilling. Og begge kommenterte bildene med den samme setningen – «My Sunshine».

My Sunshine

Et innlegg delt av 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

My Sunshine

Et innlegg delt av Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

– Kuleste jenta i verden

Paret møttes da Kournikova var med i Iglesias' musikkvideo «Escape» i 2001. Tre år senere giftet de seg i all hemmelighet på en strand i Mexico.

I 2015 fortalte artisten om hvorfor han falt for den russiske tennisspilleren.

– Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på meg musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, sa han til nettstedet Metro for tre år siden.